fbpx

20 idei de amenajare pentru apartamente de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cu doua saptamani in urma va aratam 20 de idei de amenajare pentru apartamente de doua camere, a sosit momentul sa trecem la cele de trei camere. Chiar daca aveti impresia ca este mult mai usor sa amenajati un apartament cu suficient spatiu la dispozitie pentru nevoile familiei dumneavoastra, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Daca tocmai ce va mutati de la 2 la 3 camere de exemplu, este posibil ca mobilierul pe care il detineti sa fie inadecvat pentru noile dimensiuni ale incaperilor, sau poate finisajele sunt de asemenea natura incat pur si simplu nu se potriveste nimic din ceea ce aveati deja. Dulapurile sunt prea mici, canapeaua prea mare, locurile pentru electronice si electrocasnice sunt prea mari sau amplasate ciudat, probleme pot aparea la tot pasul.

Deschide Galeria

Apoi, trebuie sa va ganditi care dintre camere va avea destinatia de living si care va fi un dormitor. Poate vreti ca al doilea dormitor sa il transformati in birou sau in dressing in cazul in care nu aveti copiii, iar schimbarea destinatiei unei camere este un proces care trebuie sa tina cont de foarte multi factori. De exemplu, camerele spre nord nu sunt ideale pentru birou pentru ca nu aveti lumina in timpul zilei pe cat aveti nevoie, in timp ce pentru un dormitor este un spatiu ideal. Poate este camera lipita de baia in care aveti cada sau dusul si nu veti putea dormi daca ceilalti folosesc baia la ore la care voi vreti sa dormiti etc. 

Pana cand va decideti cum vreti sa arate caminul vostru va invitam sa va uitati la cele 20 de idei de amenajare pentru apartamente cu 3 camere din galeria de mai sus pentru a va inspira in amenajarea proprie. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...