20 idei de amenajare pentru apartamente de 3 camere

Cu doua saptamani in urma va aratam 20 de idei de amenajare pentru apartamente de doua camere, a sosit momentul sa trecem la cele de trei camere. Chiar daca aveti impresia ca este mult mai usor sa amenajati un apartament cu suficient spatiu la dispozitie pentru nevoile familiei dumneavoastra, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Daca tocmai ce va mutati de la 2 la 3 camere de exemplu, este posibil ca mobilierul pe care il detineti sa fie inadecvat pentru noile dimensiuni ale incaperilor, sau poate finisajele sunt de asemenea natura incat pur si simplu nu se potriveste nimic din ceea ce aveati deja. Dulapurile sunt prea mici, canapeaua prea mare, locurile pentru electronice si electrocasnice sunt prea mari sau amplasate ciudat, probleme pot aparea la tot pasul.


Deschide Galeria

Apoi, trebuie sa va ganditi care dintre camere va avea destinatia de living si care va fi un dormitor. Poate vreti ca al doilea dormitor sa il transformati in birou sau in dressing in cazul in care nu aveti copiii, iar schimbarea destinatiei unei camere este un proces care trebuie sa tina cont de foarte multi factori. De exemplu, camerele spre nord nu sunt ideale pentru birou pentru ca nu aveti lumina in timpul zilei pe cat aveti nevoie, in timp ce pentru un dormitor este un spatiu ideal. Poate este camera lipita de baia in care aveti cada sau dusul si nu veti putea dormi daca ceilalti folosesc baia la ore la care voi vreti sa dormiti etc. 

Pana cand va decideti cum vreti sa arate caminul vostru va invitam sa va uitati la cele 20 de idei de amenajare pentru apartamente cu 3 camere din galeria de mai sus pentru a va inspira in amenajarea proprie. 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...