21 de designuri moderne de dormitor

Dormitorul, acest sanctuar al casei noastre unde ne retragem la fiecare sfarsit de zi, pentru a ne relaxa, pentru a citi, pentru a petrece timp cu persoana iubita si pentru a visa, este un loc pe care trebuie sa il ingrijim si sa il amenajam intr-un stil mulat exact pe gustul nostru.

Deschide Galeria

Pentru cei care prefera stilul modern, in ton cu tendintele anului, avem 21 de designuri moderne pentru un dormitor de vis, la care vei visa atunci cand esti la munca.

Stilul minimalist este foarte in ton in aceasta perioada si merge pe elemente moderne, simple, in culori putine sau chiar non-culori si eventual cate o pata de culoare total diferita pentru a realiza acel constrast estetic foarte placut ochiului.

La moda vor fi de altfel si designurile excentrice, deloc simpliste, care au dormitorul fixat in dreptul unei piscine, sau incadrate cu un acvariu deaspura patului, iar candelabrul in dormitor este mereu o alegere sofisticata, care bine integrata in camera, va oferi luxul si eleganta perioadei victoriene.

Indiferent de stilul modern pentru care vei opta, acesta trebuie sa te reprezinte atat pe tine, cat si pe perechea ta, iar impreuna puteti gasi acel design care va va aduce confortul mult dorit dupa o zi obositoare si stresanta de munca.

Non-culorile sunt o varianta cu care vei merge mereu la sigur, iar daca acestora le vei adauga o pata de culoare mov sau portocaliu deschis, designul dormitorului tau va fi unul plin de bun-gust, elegant si rafinat, dar in acelasi timp simplu si neaglomerat.

Ofera un design modern dormitorului tau si in fiecare seara te vei felicita pentru decizia luata in ceea ce priveste schimbarea efectuata, deoarece vei putea fi singur, tu cu gandurile tale, in liniste deplina, exact cum iti doresti la finalul zilei.

 

Sursa fotografii: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole