21 de modele utile si inedite pentru dormitorul tau

Dormitorul tau este locul in care te relaxezi, dar mai ales, este locul in care visezi. Este acel spatiu in care te pui sa reflectezi asupra zilei pe care ai avut-o, asupra planurilor de viitor si te gandesti la visele pe care vrei sa le pui in practica.

Deschide Galeria

Toate aceste lucruri nu le poti realiza si exploata la potential maxim daca dormitorul tau nu este si el unul de vis. Cum altcumva mai bine de a imbina utilul cu placutul de a transforma dormitorul intr-o mica biblioteca, iar cartile pe care le vei citi te vor insoti si in lumea viselor, oferindu-ti o stare de bine si energie pozitiva pentru a doua zi.

Fie ca este vorba de usi vechi de lemn refinisate, picturi pe pereti, carti, rafturi, mozaic, colaje de fotografii cu persoane dragi sau orice alta idee iti trece prin gand, trebuie sa iti transformi dormitorul intr-un spatiu primitor, intr-un adevarat loc de vis.

De la cearceafuri, la paturi, la podele si pana la tavan si la pereti, orice zona si obiect de mobilier din dormitorul tau trebuie sa exprime lucruri care sa te incarce cu energie pozitiva si sa reflecte personalitatea, gusturile si pasiunile tale.

Nu ai cum sa dai gres in designul interior ales pentru dormitorul tau, atat timp cat il reamenajezi cu suflet si pasiune si ai grija ca tot ce it creeaza placere si se potriveste pentru o camera este bine integrat, intr-un mod creativ.

Dormitorul tau va fi locul care te va primi cu “bratele larg deschise” in fiecare seara, iar tu te vei “lasa dus de val” printre pagini de nuvele si cearceafuri, fara a mai vrea sa pleci din aceasta lume creata de tine, numai pentru tine si pentru persoana iubita.

Fii creativ si spor la redecorat si reamenajat!

 

Sursa fotografii: TopDreamer.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole