24 de case de familie de vis

Fiecare dintre noi stie in mare modul in care isi doreste sa arate casa lui de vis, numarul camerelor, pozitia ei geografica, daca va fi la tara sau la oras si orice alt aspect de baza cand vine vorba sa-ti cumperi sau sa-ti construiesti o casa.

Deschide Galeria

Chiar si cei care locuiesc deja in casa lor de vis, mereu vor avea ceva de adaugat sau de scos, deoarece nevoile si gusturile noastre se schimba in tmp si vrem mereu sa ne adaptam la trendurile din domeniu.

Aceste case de familie sunt case deja existente sau concepte de locuinte pentru familii, menite sa raspunda nevoilor cat mai multor persoane. Unele sunt situate aproape de o aglomeratie urbana, altele sunt situate in natura, rupte de alte asezari omenesti, tocmai pentru ca fiecare dintre noi este diferit si isi doreste altceva.

De la case cu etaj, la case cu mai multe camere, dar pe un singur nivel, de la curti si gradini mari, la case fara garduri, care sa se imbine cu mediul inconjurator, orice varianta este posibila, deoarece imaginatia ta nu ar trebui sa aiba limite cand vine vorba despre casa ta de vis.

Fiecare casa de familie, dintre cele 24 prezente in acest top, are ceva unic, ceva aparte, plecand de la stil, la mediu si construite in functie de caracterele oamenilor. O persoana care lucreaza la oras, de exemplu, isi va dori un garaj pentru masina sa cu care merge zilnic la serviciu.

O familie care locuieste in mediul rural, nu va avea neaparat nevoie de un garaj, preferand probabil un spatiu mai mare pentru gradina, pentru a avea o livada sau o cultura de legume, traind din ceea ce produce in propria gospodarie.

Nevoile si preferintele oamenilor sunt atat de diferite si de variate, incat asteptam sa ne spui care este genul de casa care te atrage mai mult si de ce preferi un anumit model in dauna altori tipuri de design exterior. Asteptam sa ne spui care este casa ta de vis!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole