25 de idei pentru a reamenaja balconul

Perceptia ca balconul este doar un alt spatiu de depozitare al locuintei noastre s-a raspandit de-a lungul timpului. Avem astfel foarte multe apartamente in care legatura noastra cu exteriorul s-a transformat intr-o incapere inchisa, un soi de debara cu ferestre.

Deschide Galeria

Iti propunem astazi sa mergem spre o altfel de abordare; ii putem spune recucerirea balconului sau provocarea de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Spatiul din balcon poate deveni locul tau preferat in zilele calde de vara. Aici iti poti incepe ziua cu o cafea, aici poti lua micul dejun sau cina, poti citi, lucra sau pur si simplu sa ai grija de plantele tale. Avem nevoie de un astfel de loc in casele noastre.

Cu fiecare propunere si model de amenajare din galeria foto de mai sus, ne dorim sa iti stimulam creativitatea si dorinta de a face acea schimbare pe care ti-o doresti pentru balconul tau. Suprafetele sunt diferite, unele balcoane sunt mai mari si mai generoase, iar altele mai mici sau mai inguste. Din fiecare vei putea extrage totusi o idee, fiecare poate fi in felul lui o sursa de inspiratie pentru proiectul ce iti doresti sa il pornesti.

Sa-ti inchizi balconul este poate solutia potrivita pentru tine. Nu taia totusi legatura cu exteriorul! Adu plante si creeaza un microclimat care sa fie propria oaza de verde. Avem atat de multa nevoie de ea! Lasa lumina sa patrunda in voie in casa ta si foloseste materiale naturale ca sa blochezi razele puternice ale soarelui de dupa-amiaza.

Despre cum sa-l amenajezi putem vorbi articole intregi. De-a lungul timpului am adunat in sectiunea de aici diferite exemple si idei de amenajari din care poti extrage acele lucruri care se potrivesc cu tine si cu spatiul pe care il ai la dispozitie. Plante, o masuta cu scaune sau o doar o bancuta cu un mic spatiu de depozitare sub ea, un covor simplu sau o rogojina, poate un tablou drag sau mici suveniruri din vacantele de la mare, iata doar cateva idei cu care vei transforma spatiul din balcon.

Spor si asteptam sa ne trimiti imagini cu balconul tau amenajat!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole