25 de moduri creative prin care poti folosi coliviile vechi

Toti cei care am avut vreaodata o pasare cantatoare sau un papagal vorbitor in casa am ramas cu amintiri placute din acele perioade, iar multi dintre noi au pastrat inclusiv fostele colivii cochete, in care statea pasarile noastre mici si dragi.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca o colivie pentru pasari are un aspect foarte placut, care denota eleganta si rafinament, mai ales daca este realizata din materiale de calitate de lunga durata, nu vedem un scop anume pentru care ar trebui sa arunci un asemenea obiect.

Coliviile vechi pot fi folosite cu diverse alte scopuri, apeland la metode DIY – Do It Yourself, indiferent de starea in care se afla in prezent, deoarece nu exista obiect care dat putin cu smirghel sau lac sa nu isi schimbe complet in bine aspectul.

Asadar, scoate sculele din atelier sau din garaj, ia niste lipici si inarmeaza cu rabdare, deoarece nu intotdeauna iti va iesi din prima un asemenea proiect, insa rezultatele vor fi cu atat mai satisfacatoare daca ai muncit mai mult pentru ele.

Coliviile pentru pasari sunt niste structuri destul de complexe care pot fi folosite cu foarte multe scopuri, limitele fiind fixate strict de imaginatia ta. Apeland la creativitatea de care dai dovada, poti transforma o colivie in orice obiect decorativ care sa schimbe designul interior al casei tale, oferindu-i un aer aparte, un aer original.

Poti transforma coliviile de pasari in aproape orice, de la o biblioteca pentru cartile pe care le pretuiesti atat de mult, la un candelabru elegant si inedit DIY, rafturi pentru bijuterii sau pur si simplu intr-o decoratiune cocheta pentru amenajarea livingului tau.

Nu e timp de pierdut cand vine vorba de facut ceva placut si iti uram spor la munca!

 

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole