fbpx

26 de fotografii care surprind arhitectura in toata splendoarea ei

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Arhitectura este termenul arhicunoscut care explica procesul si produsul rezultat in urma planificarii, a realizarii designului si a construirii cladirilor si a altor structuri din domeniul constructiilor.

Deschide Galeria

Operele arhitecturale sunt adesea considerate opere de arta, iar acest lucru nu ne surprinde deloc, mai ales cand vedem o cladire, un ansamblu sau un interior de camera care pur si simplu ne lasa masca.

Acest articol consta in exemplificarea splendorii arhitecturale, exprimata prin 26 de fotografii minunate, care ne arata maiestria acestei arte, imbinata cu stiinta.

Fotografiile au fost realizate in diferite parti ale globului, cuprinzand zgarie-nori extrem de moderni, poduri spectaculoase si interiorele unor cladiri care au un design cu totul si cu totul remarcabil.

Prin fotografie, avem la dispozitie cel mai simplu mod de a circula in jurul Pamantului si astfel putand sa-i admiram minunatiile naturale si cele create de mana omului, care in cazul arhitecturii sunt de-a dreptul remarcabile. Aceste 26 de imagini, care ne arata cat de frumoasa poate fi arhitectura, te vor cuceri si te vor indemna sa te uiti de doua ori mai bine in momentul in care treci pe langa o cladire sau cand ai ajuns in interiorul unui spatiu public sau privat.

In ceea ce priveste fotografia arhitecturala, fotografii sunt specializati in folosirea unor tehnici si a unui echipament complex, iar operele care reies in urma procesului de fotografiere sunt de nepretuit.

Fotografii experimenteaza cu diferite unghiuri, setari si efecte senzationale, toate acestea pentru a realiza fotografia arhitecturala perfecta si de a arata fetele cladirilor pe care foarte rar le observam.

Arta nu are limite, iar arhitectura fiind o arta foarte tehnica, reuseste sa imbine umanul si realul, pasiunea cu ratiunea, culorile si nonculorile, intr-o maniera unica, lasand in urma opere de arta care starnesc emotie, entuziasm si aprecierea oricarui iubitor de frumos.

Sursa Foto: Pinterest.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...