3 idei de amenajari pentru bai mici

Reclama

Recunoastem! Spatiile mici sunt o provocare pentru orice designer sau decorator. Apartamentele din cele mai multe blocuri ne ofera foarte putini metri patrati pentru a amenaja o locuinta decenta. Si unul din spatiile in care intampinam dificultati este baia. De aceea, in articolul de astazi ne dorim sa va aratam cateva modele de bai de mici dimensiuni amenajate cu un buget cuprins intre 2000 si 4000 de lei.


Deschide Galeria

Cu ajutorul specialistilor de la Delta Studio si Dalet Baie, va propunem 3 concepte de amenajare care sa va vina in ajutor pentru momentul cand veti decide renovarea baii.

Conceptul Drava

Pentru toti cei care prefera un ambient neutru, cu accesorii minime, aceasta amenajare ne propune un decor cu placi ceramice gri, un fundal potrivit pentru obiecte sanitare albe si accesorii din inox. Produsele folosite in aceasta amenajare costa 2077.98 lei.

Conceptul Zen

Armonie si simplitate cu o cromatica inspirata de natura. Placile ceramice Sicily Brown impreuna cu gresia cu o textura de lemn de mesteacan compun echilibrul perfect unei bai. Lavoarul cu piedestal din aceasta amenajare ajuta la economia spatiului mic din baie. Costul acestei bai se ridica la 2790 lei.

Conceptul Bien

Acest concept este caracterizat de rafinament si originalitate. S-au ales finisaje ceramice in nuante naturale, calde, puse in valoare de linia de mozaic Emperador Crema Marfil, disponibil in placi de 30 x 30 cm. Modelul lavoarului se integreaza liniei decorului, iar alegerea unei variante suspendate este ideala pentru spatiile mici din baile noastre. Bugetul pentru aceasta amenajare este de aproximativ 4000 de lei, incluzand obiectele sanitare si mobilierul.

Toate aceste produse pot fi achizitionate prin Delta Studio, bugetul putand fi optimizat in functie de nevoile si spatiul fiecarui beneficiar. 

Sursa foto: Delta Studio 

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...