3 modele de amenajari pentru bai mici

Multi dintre noi locuim in apartamente cu bai mici. Spatiul restrans nu ne impiedica insa sa ne gandim la amenajari care sa scoata in evidenta spatiul restrans de care dispunem. Insa mai presus sta dorinta de a renova un spatiu invechit si demodat care ne strica buna dispozitie. Va propunem pentru astazi 3 modele de amenajari de bai mici renovate cu stil.

Deschide Galeria

In prima amenajare, baia avea nevoie de o renovare pentru schimbarea stilului total impersonal si lipsit de o structura coerenta la nivelul depozitarii. Dupa cum veti putea vedea in galerie, transformarea este una de-a dreptul spectaculoasa, nimic din noua baie neamintind de vechiul decor depasit. Mozaicul creat pentru zona de dus se armonizeaza de minune cu elementele din lemn de bambus, deschizand si iluminand atmosfera. Cada a fost inlocuita cu un dus cu doua usi largind vizual spatiul. De asemenea, au fost create etajere incorporate in perete pentru depozitarea obiectelor necesare. Dulapul suspendat de sub chiuveta este o idee excelenta pentru a crea impresia de mai mult spatiu, montat astfel, el neocupand loc pe podea. Cand avem un spatiu mic de decorat, lumina este foarte importanta. Si in cazul de fata, iluminatul puternic din mai multe surse face spatiul sa para mai mare si mai placut vizual.

Cel de-al doilea exemplu, o baie la fel de demodata care necesita o renovare si un nou suflu. Asocierile de culori erau complet nepotrivite pentru o baie mica si inghesuita iar masca de sub chiuveta inexistenta, creand o zona complet inestetica. Noul aspect al acestei bai mici ne-a frapat de-a dreptul; preferata noastra este oglinda a carei rama rotunda din lemn de culoare ivoire schimba total amenajarea. Noile corpuri de iluminat sunt moderne si ofera o cantitate de lumina suficienta pentru spatiul din zona chiuvetei. Blatul din piatra se merge de minune cu restul elementelor din lemn, cum ar fi etajerele. De remarcat noua paleta cromatica, nuantele neutre si tonurile calde, deschise. Spatiile de depozitare au fost inserate inteligent permitand o stocare variata si eficienta.

Si in cea de-a treia baie, stilul invechit dauna atmosferei incaperii. Renovarea a adus in prim plan un nou spatiu plin de lumina si nuante discrete de verde, trasaturi delicate si mai multa functionalitate. Intregul aspect s-a transformat, facand loc unuia proaspat, modern; de remarcat noua masuta de toaleta formata din tevi cromate, noi robineti si texturi fresh care intregesc amenajarea. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole