3 modele de bai mici – amenajari cu stil in spatii restranse

Fie ele mici sau mari, baile fac parte din amenajarea casei noastre. Desi multi dintre noi avem la dispozitie doar bai mici pe masura apartamentelor in care locuim, cele 3 modele pe care vi le propunem ne arata ca stilul nu cunoaste limite, amenajari reusite putand fi realizate indiferent de situatie sau spatiu.

Deschide Galeria

Primul model pare inspirat de natura si culorile ei. De la placi ceramice cu aspect de lemn si insertii de crengi si plante si accesorii ce amintesc de cromatica frunzelor, aceasta amenajare ne inspira o stare de bine si relaxare. Citeste si despre decorul cu plante pentru baie.

Faianta sau gresia cu model tip mozaic este, de ceva vreme, preferata designerilor. Este un trend ce pare ca nu va apune prea curand. Pentru modelul numarul 2 vom regasi un astfel de exemplu, intr-un contrast clasic alb-negru.

Un model cu dungi pentru placile ceramice ne arata cum privirea poate fi distrasa de la marimea baii. Modelul numarul 3 merge pe un contrast de alb cu brun-roscat atat pentru faianta cat si pentru gresia de pe pardoseala. Proportia placilor colorate este ideala pentru a nu incarca vizual spatiul mic al acestei bai. Lavoarul cu sertare si etajerele din dreptul cazii ofera spatiile de depozitare atat de necesare unei bai.

Indiferent de preferintele tale, aceste modele de bai iti vor oferi suficiente idei de amenajare pe care le poti pune in aplicare in propria baie. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole