3 modele exceptionale de amenajari pentru dormitor

Nu ne putem hotari care din cele 3 amenajari ne place mai mult. Aceste proiecte de amenajari pentru dormitor sunt mai multe decat simple camere pentru dormit. Sunt opere extraordinare gandite de designeri care doresc sa scoata dormitorul din zona banalului spatiu monocromatic utilat cu un pat, dulap si doua noptiere. Haideti sa le privim mai in detaliu!

Deschide Galeria

Spatiul primului dormitor surprinde prin asimetria abordata la nivelul decorului. Culorile naturale, neutre sunt o alegere inspirata, iar accentele de verde ne amintesc cumva de legatura cu exteriorul, cu naturalul. Oglinzile de pe usile dulapului reflecta amenajarea si lasa impresia ca este mai mare decat in realitate (un truc bun de altfel pentru orice spatiu mic). Etajerele de o parte si apoi rafturile inchise de cealalta parte par a fi conectate prin tablourile abstracte ce confera un aspect original decorului. Interesante sunt si luminile ambientale din spatele tabliei.

Cel de-al doilea model este unul surprinzator. Scafele din tavan asigura o lumina placuta in toata camera. Excelent integrat peretele-accent cu un model de tapet ce aduce un aer sofisticat asupra intregului dormitor. Dar poate cea mai interesanta piesa este ceasul de pe acest perete, un model care atrage privirea. Intreaga amenajare te transpune parca in interiorul unui hotel de lux, iar accesoriile si texturile contribuie din plin la crearea acestui sentiment.

Si pentru ca tot vorbeam de luxos, iata si exemplul numarul 3: vorbim despre un dormitor cu un decor sofisticat, avand o compozitie in nuante neutre de crem, cu lumini care seteaza atmosfera si doua corpuri de iluminat usor supradimensionate, dar de mare efect. De asemenea, integrarea unui mini-budoar cu otoman tapitat (asemanator cu tablia patului) si oglinda, face din acest dormitor unul iubit de doamne. In capatul opus, comoda asigura un plus de depozitare.

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole