3 moduri netraditionale de a-ti decora casa de Craciun

Daca te numeri printre cei carora clasicul rosu si verde de sarbatori sau figurinele cu mosi si oameni de zapada nu le mai sunt pe plac sau pur si simplu isi doresc altceva pentru decorul de Craciun, prezentam azi trei moduri netraditionale de folosit pentru aceste sarbatori.

Deschide Galeria

Pentru inceput, alege o schema diferita de culori, una proaspata. Stim ca rosul si verdele sunt intens utilizate, asa ca abordeaza o noua strategie; incearca culori neutre combinate cu reflexii metalice care sa aminteasca de sclipirea auriului sau argintiului traditional. Incearca nuante diferite de rosu si albastru, precum si motive sau tematici diferite de cele clasice.

Inlatura sinteticul si mizeaza mai mult pe elemente naturale pe care sa le introduci in amenajarea casei si in decoratiunile de Craciun. Cetinele de brad, conurile de pin, craciunitele, vascul, boabele de merisor. Pot fi folosite ghirlande simple din crengute de brad fara niciun alt element adaugat pentru a scoate in evidenta si mai mult latura verde si proaspata a decoratiunii.

Iesi din tiparele clasice ale amenajarilor traditionale si incearca ceva diferit. Experimenteaza cu materiale diferite si textile care sa bucure simturile. Servete pentru masa de un verde menta sau turcoaz cu un con de pin deasupra poate fi un mos de a aranja masa de Craciun simplu, natural si elegant in acelasi timp. 

Depasiti barierele impuse si fiti creativi pentru a va transforma sarbatorile in momente frumoase decorate dupa bunul plac si conform stilului personal. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole