3 sfaturi cheie pentru cei care locuiesc in apartamente mici

Daca locuiesti intr-un apartament sau o casa de mici dimensiuni atunci ai nimerit in locul potrivit. Astazi, va oferim trei sfaturi de amenajare pentru camere mici care va ajuta sa reduceti din senzatia de sufocare si de aglomerare pe care probabil ca o resimtiti odata cu orice obiect nou adus in casa.

Deschide Galeria

Solutiile de iluminare

O casa mica pare si mai mica daca nu este luminata corespunzator. Cel mai simplu mod de a face un spatiu sa para mai mare decat este si sa il reimprospatati, chiar daca e aglomerat este sa il luminati cum trebuie. De preferat ar fi sa beneficiati de cat mai multa lumina naturala, folositi-va de oglinzi pentru a o reflecta si completati-o cu aplice si lumini ajustabile.

Solutii de organizare si depozitare

Cand mobilati apartamentul alegeti piese de mobilier cu lada sau cu spatiu de depozitare incorporat. Folositi cat mai mult spatiul pe verticala si exploatati orice nisa pe care o aveti in casa. Daca aveti balcon, inchideti-l si construiti acolo un spatiu cu suficiente compartimente adaptate lucrurilor dumneavoastra. Consultati un specialist pentru a va ajuta cu sfaturi de organizare.

Multifunctionalitate

Mobilierul multifunctional este vital pentru spatii mici. Un loc de luat masa care poate functiona si ca birou, cuburi tapisate care pot fi folosite atat ca masa cat si ca scaune, canapea modulara si extensibila, mese extensibile, bucatarii inteligent compartimentate cu blaturi detasabile, etc.
 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole