3 tendinte de pe podiumul international ofera inspiratie in aranjarea mesei

Inspiratia vine cateodata din cele mai neasteptate locuri, iar efectele asupra decorului pot fi cu adevarat deosebite. David Stark este un specialist renumit in organizarea de evenimente care, in experienta sa de peste 20 de ani, s-a ocupat de aranjarea a sute de mese, simtul sau artistic fiind dublat intotdeauna de obsesia pentru calitate.

Deschide Galeria

Pentru aceasta primavara, el ne propune trei tipuri de aranjamente pentru masa inspirate chiar de pe podium, unde eleganta si fascinatia se imbina pentru a aduce in fata publicului adevarate forme de arta.

Lux boem

Primul model vine din partea lui Dries Van Noten prin Eastern collection care ofera inspiratie in aranjarea mesei prin imprimeuri si tonuri naturale. Desprinse din calatorii reale sau imaginare din toata lumea, stratificarea texturilor, tonurilor si accesoriilor provenite din diferite parti ale lumii, sunt cele care vor oferi bogatie si amploare unei mese. In acest sens, Starck recomanda lumanari negre tip pilon de diferite inaltimi alaturi de o fata de masa cu broderie si accesorii din bambus, sticla si portelanuri. Este o combinatie excentrica pentru mese atipice dar speciale prin fiecare element in parte.

Gingham

Gingham este inspiratia perfecta pentru un picnic iesit din comun si iata ca podiumiul ofera un tipar de incercat chiar si aici. Gingham este un tip de material cu multe carouri, intalnit deseori in structura fetelor de masa si nu numai. Fie ca il folosim pentru un picnic romantic in zilele de vara sau pentru un pranz special, tiparul ginghamului este unul deosebit. Starck propune o variatie de culori, forme si marimi ale acestui tip de material. Jucati-va cu contrastele de gingham variind modelul pentru fata de masa si cel al servetelor, adaugati tacamuri cu maner colorat si un set de ceai cu dungi, combinand astfel un stil casual cu o calitate desavarsita.

Imprimeuri florale

Imprimeurile florale au fost o prezenta recurenta pe podiumul international in aceasta primavara. In aranjarea mesei, ele sunt o optiune exotica in special pentru o masa asezata pe terasa sau in gradina, oferind un aspect usor excentric. Pahare colorate sau imprimate cu flori, farfurii cu model floral precum si fete de masa cu imprimeuri puternice ata in culoare cat si in forma, sunt doar cateva din recomandarile specialistului David Starck.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole