30 de piese de mobiliere perfecte pentru relaxare

In momentul in care ai ajuns acasa de la birou, dupa o zi extenuanta, canapeaua poate sa-ti fie cel mai bun "prieten". Canapeaua este una dintre cele mai functionale piese de mobilier, indeplineste cu brio atat rolul de pat comfortabil cat si ca zona perfecta pentru relaxare si socializare.

Deschide Galeria

De asemenea balansoarele instalate in aer liber va pot scapa de stresul acumulat peste zi, la serviciu. Fie ca este un balansoar clasic, pus in curtea casei, fie ca este un balansoar pentu o sigura persoana de o forma neobisnuita toate au aceeasi menire – comfortul.

Citeste si Cum sa-ti faci un spatiu de relaxare in gradina?

 

Fotoliile puf sunt o alternativa moderna a fotoliilor, si isi poate gasi un loc orinde: in balcon, in sufragerie, in curte sau in dormitor . Sunt foarte comode, pot fi integrate usor in decor, si sunt disponibile in multe marimi si culori. Acestea binedispun si dau un aer modern incaperii in care sunt puse.

Mari sau mici, traditionale sau moderne, simple sau complicate, toate piesele de mobilier pe care le puteti vedea in galeria alaturata sunt facute pentru un singur lucru – relaxare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole