4 aplicatii mobile pentru design interior

Daca va ganditi sa va redecorati casa ar trebuie sa luati in considerare si sfatul aplicatiilor mobile. Multe din acestea sunt gratuite si va pot ajuta cu recomandari in ceea ce priveste masurarea spatiului, planificarea si renovarea propriuzisa a locuintei.

Deschide Galeria

Cele mai noi aplicatii mobile va pot ajuta sa gasiti idei interesante pentru amenajarea spatiului in care locuiti. Aceste aplicatii va ajuta sa vizualizati modul cum va arata camera inainte ca ea sa fie practic decorata.

Decoratiuni pentru baie

In cazul in care doriti idei pentru renovarea baii puteti folosi aplicatia Bathroom Decorating Ideas. Aceasta contine o galerie cu imagini care pot fi surse de inspiratie pentru noua dumneavoastra baie. Aceste imagini sunt puse pe categorii precum: bai mici, pentru copii, amenajare contemporana, stil modern, elegant, decoratiuni cu mozaic, din lemn etc.

Amenajarea sufrageriei

Aplicatia Living Room Decorating contine idei pentru amenajarea sufrageriei. Contine exemple cu diferite tipuri de livinguri, decorate in numeroase stiluri, dar si sugestii pentru alegera tapetului, parchetului si a alor elemente specifice de decor.

Citeste si 5 aplicatii de design interior pentru iPhone si Android

Idei pentru decorarea bucatariei

Kitchen Decorating Ideas se numeste aplicatia care va ajuta sa va transformati bucataria in cea pe care v-ati dorit-o intotdeauna. Iar daca v-ati realizat deja acest vis puteti sa faceti poze bucatariei si sa le incarcati in aplicatie, pentru a servi si altora ca model.

Dormitorul 

Bedroom Decorating Ideas este cea mai cunoscuta aplicatie pentru decorarea dormitoarelor. Contine numeroase poze si articole cu dormitoare pentru copii, dormitoare mici, antice, vintage etc.

Pe internet pot fi gasite numeroase aplicatii care sa va ajute in domeniul vast al decoratiunilor interioare. 

Sursa foto: interiorholic.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole