4 idei pentru ordonarea unei bai mici

Pentru multi oameni care stau cu chirie in spatii mici, a-si mentine ordinea in casa este de multe ori o provocare. Transformarea unei bai mici intr-un loc ordonat nu este un lucru atat de dificil, iar pana si baile mici se pot organiza si decora astfel incat sa ne creeze o stare placuta si confortabila.

Deschide Galeria

Ideea principala cand vine vorba de organizarea unei bai mici este sa stabilim mai intai lucrurile de care avem neaparata nevoie si cele de care ne putem lipsi. De obicei, baile de la bloc sunt destul de simplu organizate, iar dotarile standard nu par sa ofere prea multe solutii, asadar nu ne ramane decat sa ne adaptam prin organizarea riguroasa a spatiului ramas liber:

Iata 4 solutii pentru depozitarea obiectelor in bai mici:

1. Agata pe usa

Pe spatele usii se poate pune un cuier, sau se poate atasa un organizator confectionat din material textil. Astfel va puteti agata halatul de baie si alte obiecte de imbracaminte, sau va puteti pune in acest organizator pana si cele mai marunte obiecte din baie.

2. Deasupra usii

Se poate monta o polita de lemn unde va puteti pune prosoapele.

3. Sub chiuveta

Sub chiuveta se pot amenaja locuri pentru a va depozita feonul sau alte obiecte electrice. De asemenea, mai exista si solutia atasarii unei masti de chiuvata prevazuta cu niste sertare, in care sa va puneti obiectele indispensabile.

4. Rafturile suspendate

Aceste rafturi se pot monta fie pe peretele pe care este oglinda fie deasupra vasului de toaleta. Astfel nici un pic de spatiu din baia dumneavoastra nu va ramane nefolosit.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole