fbpx

30 de propuneri de garderobe simple si moderne

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Unul dintre avantajele majore ale amenajarilor contemporane il constituie renuntarea la idei preconcepute. Cele referitoare la modul in care puteau fi pastrate si etalate hainele alcatuiau o categorie aparte – hainele trebuie sa stea in spatii special destinate lor, musai acoperite sau impachetate etc. Iata ca influentele nordice ale utilizarii spatiului se rasfrang si aici, iar garderoba devine o extensie a stilului personal, putand primi forme relaxate si perfect integrate in camerele uzuale (living, dormitor). Va prezentam astfel 30 de idei de garderobe moderne, simplu de executat si cu efect stilistic garantat!

Deschide Galeria

Daca locuiesti intr-un apartament micut, cea mai buna solutie va fi sa gandesti garderoba ca parte din decorul dormitorului. Fiind vorba de incaperi nu foarte generoase ca spatiu, va fi dificil sa incarci un intreg perete cu o structura de mobilier complicata. Iti recomandam sa alegi suporturi pentru umerase de metal, pe care sa le lasi la vedere. Se potrivesc de minune unei ambiante artistice si vor da camerei un aer boem, nonsalant. 

Un trend care a luat amploare printre impatimitii de design neconventional este suportul din lemn brut pentru umerase. Acesta poate fi o creanga solida de lemn suspendata de plafon cu ajutorul unor fire metalice, bucati de lant sau de piele groasa.

O serie de garderobe simple, dar foarte sic, pot fi construite din elemente cu iz industrial – bare cromate, combinatii de lemn si fier forjat sau chiar cartoane cu stratificare multipla. 

Citeste si sugestiile noastre pentru un living modern

Asa cum vei remarca in galeria foto, piesele de mobilier pot primi in amenajare functia pe care tu doresti sa le-o atribui. Astfel, un dulap alcatuit din cuburi suprapuse, pana acum folosit in depozite sau ateliere, poate deveni cu putina imaginatie locul perfect pentru gentile, umbrelele si ghetele tale. Un pantofar sub forma literei A, construit din barne de lemn si imbinat in cel mai simplu mod cu putinta poate scoate din banal un interior si va fi extrem de util. 

Casa este facuta pentru a fi locuita, iar lucrurile tale personale imbogatesc aceasta amprenta unica. Indrazneste sa creezi decoruri in care hainele tale au un rol estetic si vei dubla utilitatea spatiului. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...