5 accesorii care-ti desavarsesc sufrageria

Anumite amenajari de sufragerii pot fi considerate ca fiind bune doar daca includ o canapea, scaune, masuta de cafea si o comoda de televizor. Dar ceea ce delimiteaza o sufagerie normala de una cu o amenajare care sa starneasca admiratia, sunt accesoriile bine integrate.

Deschide Galeria

De aceea, pentru a da viata sufrageriei tale sunt necesare cateva elemente care sa-i desavarseasca designul interior. Desigur ca aceste accesorii variaza foarte mult de la persoana la persoana, dar exista cinci elemente fara de care o sufragerie nu este completa. Iata 5 accesorii care-ti desavarsesc sufrageria:

Perne

Asezarea pe canapea a catorva perne de dimensiuni rezonabile poate imbunatati look-ul sufrageriei. Alegeti cu grija niste imprimeuri care sa atraga atentia si care sa va impresioneze musafirii.

Lumanarile parfumate

Nimic nu completeaza mai bine o atmosfera primitoare ca luminarile parfumate, asa ca este bine sa va puneti in colturile incaperii sau in oricare loc care nu incomodeaza niste suporturi cu lumanari parfumate.

Citeste si Tendinte pentru amenajarea livingului

Plante

Fiecare sufragerie ar trebui sa aiba expusa macar o planta. Daca nu vreti sa investiti prea mult, puteti sa puneti un ghiveci cu flori sau cu plante ornamentale. Dar daca vreti sa impresionati alegeti niste aranjamente florale mai speciale, care pe langa mirosul lor placut ofera o pata de culoare foarte placuta decorului.

Obiecte personale

Cele mai importante lucruri personale care tin de designul interior si care dau personalitate spatiului, ar trebui sa le aveti in sufragerie. De exemplu, tablouri care va plac foarte mult, un anumit afis care se integreaza in stilul general al amenajarii, o piesa de arta, o fotografie sau oricare alt accesoriu care va este foarte drag si care va reprezinta.

Cuvertura

Exista multe modele de cuverturi pentru canapea care, prin modelele cu care sunt decorate, pot deveni punctul vizual de interes al camerei. In plus, poate fi folosita si pentru a va inveli in cazul in care adormiti pe canapea.

Citeste si Amenajarea unui dormitor mic. Poze inainte si dupa

Sursa foto pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole