5 biblioteci pentru apartamente mici

Biblioteca este un lucru esential in orice casa si in orice apartament, indiferent de dimensiunile acestora, deoarece fara un astfel de amplasament la tine acasa, locuintei tale ii va lipsi mereu ceva si va fi privata de farmecul si sarmul cu care vin bibliotecile si cartile de pe rafturile acestora.

Deschide Galeria

Pentru ca orice apartament e diferit de altul, de multe ori si in structura si de fiecare data cand vine vorba de designul interior, iti oferim 5 solutii de locuri unde poti pune o biblioteca intr-un apartament mic, utilizand la maximum orice spatiu mic din casa ta.

1. Biblioteca pe intreaga lungime a holului

Holul este spatiul ideal pentru a construi o biblioteca deoarece ii va da caracter, transformandu-l practic intr-o camera de relaxare pentru oricine isi doreste sa citeasca o carte sau o poveste scurta.

2. Biblioteca din living

In cazul in care ti-ai amenajat un mic spatiu de luat masa in living, o biblioteca se va integra perfect in spatele mesei, iar tu vei cina intr-un cadru de invidiat. Atmosfera capata brusc un iz intelectual cand o biblioteca plina de carti bune sta si “vegheaza” asupra celor prezenti in incapere.

3. Biblioteca din spatele canapelei

Canapeaua este un element omniprezent in orice living cu un design modern si in loc sa pui canapeaua lipta de perete, cum ar fi sa lasi un mic spatiu in care sa incadrezi o biblioteca, creand practic o alee micuta in sufrageria casei tale.

4. Biblioteca din debara

In situatia in care nu stii ce poti face cu debaraua si iti doresti mai mult decat un simplu spatiu de depozitare, poti monta o usa cu geam, urmand sa amplasezi niste rafturi cu carti si deja vei avea o biblioteca inedita, intr-un loc neconventional.

5. Biblioteca din dormitor

Cine a spus ca biblioteca nu poate fi pusa in dormitor se insela teribil. De ce sa mergi pana in sufragerie in fiecare seara cand vrei sa citesti o carte buna cand poti sa o iei direct de pe rafturile din dormitor?

Sursa Foto: apartmenttherapy.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole