5 canapele care vor schimba interiorul camerei

Canapeaua este obiectul de mobilier cheie din amenajarea unei locuinte. Cum este, cum arata, din ce material, cum ai pozitionat-o in camera sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa cumperi o canapea. Anul acesta se poarta canapelele cu personalitate, canapelele moderne, colorate si care sa fie bune de stat la povesti cu prietenii dar si de motait la tv pe ele. 5 canapele care vor schimba interiorul camerei si pe care sigur le vei dori in casa ta.

Deschide Galeria

1. Canapeaua pastelata

O alegere buna este canapeaua pastelata. O nuanta de verde pal sau un galben pai, un design  cu unghiuri drepte si compact, canapeaua va fi ideala. Creeaza in living un confort maxim, iar decorul va fi cu stil. Anul acesta se poarta canapelele din stofa, pastelate si cu stil!

2. Albastru marin este culoarea anului in decoratiuni. Alege sa ai si o canapea albastru marin si vei avea o camera eleganta si odihnitoare.

3. Canapelele in culori neutre

Canapelele in culori neutre sunt elegante si mereu la moda. Alege o canapea bej, gri sau alba si perne decorative simple iar efectul va fi o camera eleganta, mereu la moda si relaxanta.

4. Canapelele viu colorate dau culoare, vitalitate camerei.

Rosu, portocaliu, verde crud, galben, turcoaz sunt doar cateva din culori pe care le puteti alege pentru canapea. Imaginati-va cum doriti sa arate camera, alegeti o canapea viu colorata si cu tapiteria din bumbac .

5.Canapele in culori inchise 

Canapelele in culori inchise sunt elegante, dar potrivite pentru camerele mari si luminoase.

Canapelele in culori inchise merg intr-un decor viu colorata, asortate cu covorul, podeaua sau mobila.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole