5 combinatii moderne de culori

Pentru un aspect mereu in tendinte si modern, alegerea culorilor trebuie facuta in mod corect. Fie ca va doriti un living la moda si elegant sau un dormitor distins, nuantele potrivite va pot ajuta la crearea temei dorite. Iata cum puteti obtine aspectul dorit prin aceste 5 combinatii moderne de culori.

Deschide Galeria

Negrul intens si albul stralucitor

Aceasta combinatie este una clasica, atemporala si intotdeauna corecta din punct de vedere al amenajarii. Nu puteti da gres cu acest tip de culori in decor. Nu conteaza tipul de camera sau cat de mare si spatioasa este. Contrastul, oricat de puternic ar putea fi considerat, ofera acel aspect modern, actual, permitand chiar si adaugarea unor pete de culoare indraznete, ca rosul.

Galbenul si griul

Sunt un duo de culori care se pot conforma oricarei tematici de decor. Se potrivesc unui stil eclectic sau rustic dar pot fi la fel de bine integrate unei camere cu accente futuristice. Sfatul nostru este sa folositi griul ca baza si apoi accente de galben

Violetul si maro-brun

Aceasta pereche inedita va oferi oricarei incaperi un aspect linistitor, calm si modern in acelasi timp. Nuantele intense se asociaza una cu cealalta intr-un mod placut, mai ales intr-un spatiu degajat, neaglomerat in detalii.

Oranj si gri mangal

Desi rar intalnita, combinatia aceasta de culori este unica din perspectiva unui spatiu modern, contemporan si elegant. Oranjul va fi punctul de atractie iar nuantele gri fumurii vor lasa un aspect clar. Aduceti cateva pete de alb si crem pentru tonuri mai deschise insa nu exagerati.

Verde pal si argintiu

Este o combinatie perfecta pentru bucatarie si baie pentru un aer proaspat, fresh. Pastrati electrocasnicele din inox si introduceti verdele pal in culoarea mobilei. Pastrati totusi peretii si corpurile de iluminat in culori deschise, preferabil in alb. 

Sursa foto: homedit.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole