fbpx

5 decoratiuni de Craciun handmade

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Pe masura ce colind magazinele am impresia ca toate decoratiunile seamana intre ele. Prin urmare anul acesta am decis ca toate ornamentele pe care le voi avea in bradul de Craciun si prin casa vor fi handmade. Iata cinci pe care ma gandesc sa le incerc :

Deschide Galeria

Decoratiuni florale handmade – deseneaza pe un carton tiparul petalelor florii, cate iti doresti tu, apoi decupeaza-le si suprapune-le ca in imagine. Mijlocul florii il poti realiza fie din vata, din material textil sau din polistiren. Pe spate lipeste un carton rotund ca sa fixezi floarea si prinde-i un snur rosu cu care sa o poti agata in brad.

Pasare din ziar – deseneaza pe un carton un model de pasare, separat corpul, aripile, decupeaza-le si si apoi lipeste pe ele hartie de carte sau de ziar. Apoi, decupeaza si un patrat din acelasi ziar, pliaza-l ca pentru un evantai si lipeste-l ca sa ii faci coada, ca in imagine.

Globuri cu colaj – Daca nu vrei sa iti deocrezi bradul doar cu globuri rosii, nu este nevoie sa investesti. Ai nevoie de cateva litere decupate din ziare si de un adeziv bun. Scrie mesaje dragute pe globuri cu ajutorul lor

Ornament handmade in forma de stea – ai nevoie de doua cutii de carton dreptunghiulare de dimensiuni diferite din care sa tai sectiuni de latimi egale. Lipeste sectiunile mari intre ele astfel incat sa formezi o stea [fiecare sectiune este o raza] si pe cele mici lipestele in interiorul sectiunilor mari la fel ca in imagine.

Flori de carton cu mesaje – pentru acest ornament iti trebuie o bucata de carton din care sa tai fasii de latimi egale si lungimi egale. Capseaza fasiile la capete formand o petala. Dupa ce ai capsat toate fasiile lipestele pe toate circular pe un carton. La final scrie un mesaj frumos pentru cei dragi si agata ornamentul in bradul de Craciun.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...