5 decoratiuni de Craciun handmade

Pe masura ce colind magazinele am impresia ca toate decoratiunile seamana intre ele. Prin urmare anul acesta am decis ca toate ornamentele pe care le voi avea in bradul de Craciun si prin casa vor fi handmade. Iata cinci pe care ma gandesc sa le incerc :


Deschide Galeria

Decoratiuni florale handmade – deseneaza pe un carton tiparul petalelor florii, cate iti doresti tu, apoi decupeaza-le si suprapune-le ca in imagine. Mijlocul florii il poti realiza fie din vata, din material textil sau din polistiren. Pe spate lipeste un carton rotund ca sa fixezi floarea si prinde-i un snur rosu cu care sa o poti agata in brad.

Pasare din ziar – deseneaza pe un carton un model de pasare, separat corpul, aripile, decupeaza-le si si apoi lipeste pe ele hartie de carte sau de ziar. Apoi, decupeaza si un patrat din acelasi ziar, pliaza-l ca pentru un evantai si lipeste-l ca sa ii faci coada, ca in imagine.

Globuri cu colaj – Daca nu vrei sa iti deocrezi bradul doar cu globuri rosii, nu este nevoie sa investesti. Ai nevoie de cateva litere decupate din ziare si de un adeziv bun. Scrie mesaje dragute pe globuri cu ajutorul lor

Ornament handmade in forma de stea – ai nevoie de doua cutii de carton dreptunghiulare de dimensiuni diferite din care sa tai sectiuni de latimi egale. Lipeste sectiunile mari intre ele astfel incat sa formezi o stea [fiecare sectiune este o raza] si pe cele mici lipestele in interiorul sectiunilor mari la fel ca in imagine.

Flori de carton cu mesaje – pentru acest ornament iti trebuie o bucata de carton din care sa tai fasii de latimi egale si lungimi egale. Capseaza fasiile la capete formand o petala. Dupa ce ai capsat toate fasiile lipestele pe toate circular pe un carton. La final scrie un mesaj frumos pentru cei dragi si agata ornamentul in bradul de Craciun.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...