Pentru unii dintre noi, un hotel este pur si simplu un loc confortabil pentru un somn bun in timpul concediilor lor in care exploreaza marile orase ale lumii sau din care pornesc spre aventurile visate. Pentru altii, hotelul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui concediu.

Pentru aceasta a doua categorie, acest articol prezinta cinci hoteluri de lux din lume, care, potrivit celor de la newsfeed.org, sunt totusi accesibile, in raport cu conditiile oferite. Asadar, sa vedem care sunt recomandarile lor in materie de spatii de cazare pentru iubitorii de eleganta, confort si servicii de inalta calitate.

Pe primul loc se afla New York Boutique Hotel. Spatiile cunoscute drept Boutique Hotels sunt de fapt o vacanta intreaga, daca ceea ce urmariti este deplina relaxare. Ele de obicei include saune, spa-uri, saloane speciale de ingrijire si de tratamente etc.

Pe locul al doilea se afla hotelul St. Augustine din Miami, localizat in cel mai bine cotat sector al orasului.  Va puteti caza intr-una dintre cele 24 de camere tip loft sis a va relaxati la un centru spa considerat a f excellent. In plus, in fiecare camera aveti dusuri cu aburi si masaj acvatic.

A treia pozitie a podiumului este ocupata de Bauer Il Palazzo din Italia unde veti pasi pe sub candelabra din sticla de Murano si veti putea admira intregul oras prin ferestrele uriase ale acestuia.

Hotel Du Louvre din Paris se afla chiar langa Luvru. A fost construit in anul 1855 si are nu mai putin de 177 de camera dintre care 43 de apartamente amenajate fiecare in stil unic. La restaurant va puteti bucura de gusturile autentice ale Parisului, iar seara in bar puteti asculta concerte live de jazz.  

Savoy. Nu cred ca exista nicio lista cu hoteluri renumite care sa nu contina hotelul Savoy din Londra. Acesta este emblematic pentru capital Marii Britanii, iar recent a reusit sa se reinventeze la standardele actuale pastrand esenta celor paste 125 de ani de existent.

 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii