5 dotări esențiale pentru un „man cave” adevărat

Ce este un „man cave”? Literalmente tradus ca „bârlogul bărbatului”, aceasta este exact ceea ce sună: o cameră dedicată petrecerii timpului liber specific pentru bărbați. Fenomenul „man cave” este bine cunoscut în restul lumii și toți bărbații speră să devină un trend și în România.

Dacă plănuiești să amenejezi un „man cave” adevărat, nu uita de aceste dotări esențiale fără de care nu-l poți numi așa.

Electronice pentru distracție

Pe scurt, electronice cu o singură destinație: distracție. Pentru unii, acest lucru înseamnă o colecție enormă de filme sau discuri de vinil, pentru alții, o consolă de jocuri sau un PC de gaming de ultima generație.

Un „man-cave” adevărat are, obligatoriu, un televizor cu ecran mare și un sistem de sunet de calitate pentru o seară de film cu băieții – sau audiția unor albume de muzică „așa cum se cuvine”. Acestea pot fi foarte utile și pentru sesiunile de jocuri ce țin o noapte întreagă.

Un frigider cu stil pentru băuturi și snackuri

Frigiderul este dotatea esențială pentru un „man cave” adevărat. Fără el, bărbații ar avea parte de plimbări umilitoare până la bucătărie sau ceva și mai oribil – băuturi calde. Dar nu orice frigider – mai nou, avem de unde alege și unul cu stil.

Un frigider incorporabil, ascuns în mobila camerei, este cea mai bună alegere pentru un „man cave”. Plus, acest lucru poate chiar să și impresioneze prietenii care vin în vizită.

O masă de bar

O altă dotare esențială pentru un „man cave” autentic este barul. Motivul este pe atât funcția sa – bărbații se pot așeza la un pahar de vorbă (și altceva) în jurul lui, în timp ce gazda îi servește, jucându-se de-a barmanul – cât și atmosfera pe care o creează.

O masă mare pentru jocuri

Ce jocuri? Doar am acoperit jocurile la secțiunea despre electronice, nu? Ei bine, e vorba despre jocuri tradiționale de cărți, precum poker sau rentz, sau jocuri de masă de la șah și table la Coloniștii din Catan sau Exploding Kittens.

Pentru acestea este nevoie de o masă solidă, rotundă sau în forma de octagon, plus o cuvertură de neopren sau baize (un textil similar cu filțul, dar mai rezistent). Pe cât posibil, verde.

Fotolii comode

Într-un final, să nu uităm de fotoliile comode. Acestea le permit bărbaților să se destindă după o sesiune obositoare de jocuri, sau să urmărească evenimente sportive în timp ce se țin la curent cu cotele afișate pe https://mrbit.ro/ro/betting. Fotoliul ideal este tapițat gros, cu spătar reclinabil.

 

Pentru mulți dintre noi, a avea un „man cave” este un vis. Un loc dotat și decorat în stilul perfect pentru a petrece puținele ore libere pe care le avem în această lume nebună. Cele de mai sus sunt dotările de bază pentru un „man cave” ideal – iar limta pentru decorațiuni este cerul!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole