5 evenimente recomandate pentru acest weekend

Am intrat în octombrie și ne-am gândit că ar fi bine să știți de pe acum care sunt evenimentele faine din acest weekend. Asociația 4 Culture anunță ediția a 9-a eXplore dance festival, ce se va desfaşura între 3-26 octombrie 2014, la WASP – Working Art Space and Production şi la MNAC – Muzeul Național de Artă Contemporană. eXplore dance festival aduce încă o dată în faţa publicului său un program concentrat şi intens, ce chestionează mişcarea şi prezenţa corpului, testând limitele tehnologiei versus arta conceptuală, dezvoltând dramaturgii în mişcare şi adresându-se unui public extins.


Deschide Galeria

Pe 25 septembrie 1913 se năștea Maria Tănase, iar Green Hours 22 Jazz Cafe sărbătorește acest lucru în weekend, când Maria Răducanu va când melodiile Mariei Tănase.

Pe 3 octombrie începe și Festivalul Racilor. Suntem așteptați la cea mai mare fiertură de raci şi scoici din Europa. Peste 5 tone de raci şi o tonă de midii vor fi preparate în aer liber, în faţa dumneavoastră, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între 3 şi 5 octombrie.

Nu trebuie să uităm nici de AERONAUTIC SHOW, cel mai important festival de acest gen din România, care va avea loc sâmbătă, 4 octombrie, pe Lacul Morii din Capitală, începând cu ora 16.30. Jurgis Kairys, campion mondial la acrobație aeriană, este invitat special, la cea de-a cincea ediţie a festivalului AERONAUTIC SHOW din Bucureşti.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă este finalul Bucharest Art Week.

Pe 4 octombrie se organizează closing party la spațiul alternativ Dianei 4, eveniment care va însoți vernisajul ”Ghost Host” al artistului Alex Baciu.

Citiți mai multe detalii pe Getlokal.ro

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...