Greselile facute in design nu sunt intotdeauna usor de reparat, iar uneori acestea necesita timp si efort pentru a readuce o amenajare pe drumul cel bun. Noi am descoperit cateva trucuri prin care mici greseli de design pot fi rezolvate cu usurinta intr-o singura zi si pe care dorim sa le impartasim cu voi.

Greseala 1: Prea multa dezordine in bucatarie

Poate parea ca aceasta eroare nu face parte din design-ul bucatariei tale, insa te asiguram ca dezordinea de pe blaturile si dulapurile mobilierului de bucatarie va influenta aspectul acesteia. Identifica lucrurile de care ai neaparat nevoie si incearca sa le donezi pe cele de care te poti lipsi. In acest fel, vei obtine o bucatarie mai curata si vizibil mai spatioasa. Nu trebuie sa scapi de toate lucrurile, insa chiar si eliberarea unuia dintre blaturile de bucatarie va ajuta foarte mult design-ul camerei.

Greseala 2: Mobilier de proasta calitate si distribuirea ineficienta a acestuia

Ai aranjat toate piesele de mobilier din living la marginea peretelui? Invitatilor tai le e greu sa comunice intre ei din cauza dispunerii lor? Lucreaza la modul in care aranjezi piesele de mobilier pentru ca nu ai nevoie de nicio investitie si va avea un impact imens in design-ul camerei!

Greseala 3: Prea multe obiecte pe masuta de cafea din living

Arunca o privire serioasa catre obiectele de decor si revistele care iti ocupa masuta de cafea din living si gandeste-te la o solutie prin care sa o poti elibera. Nu trebuie sa ai un living golit de orice element estetic, insa le poti depozita pe cele mai multe dintre ele intr-o cutie pe care sa o pastrezi la indemana.

Citeste si 6 reguli pe care sa le incalci in amenajarea unui spatiu mic​

Greseala 4: Biblioteca neorganizata

Ia-ti putin timp in weekend pentru a face rafturile bibliotecii impecabile! O biblioteca dezordonata poate avea un efect inestetic asupra intregului design al camerei, asa ca fa-ti un plan in privinta stilului pe care ti-l doresti pentru aceasta si pune-l in aplicare.

Greseala 5: Obiecte de iluminat plasate in locatii ineficiente

Verifica luminile din casa ta si vezi daca nu cumva ar trebui sa fie rearanjate pentru a echilibra cantitatea de lumina din fiecare camera. De obicei, trei sau patru puncte de lumina in fiecare camera sunt suficiente pentru a crea o atmosfera placuta. In camerele de studiu poate fi necesara o mai buna iluminare. In acest scop, gandeste-te la achizitionarea unor noi obiecte de iluminat sau la relocarea celor vechi.

Citeste si cum sa eviti cele mai comune greseli in amenajare​

Sursa foto: apartmenttherapy.com

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!