fbpx

5 lucruri de luat in considerare inainte de a scapa de mobila veche

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Sunteti in plin proces de renovare sau doar in toiul curateniei de Craciun si va impiedicati mereu de acelasi scaun sau dulap vechi. Daca sunteti hotarati sa le aruncati, noi va sfatuim sa le mai oferiti o sansa si sa luati in calcul urmatoarele variante pentru mobila veche.

Deschide Galeria

Ganditi-va la casa voastra si la amenajarea camerelor. Unde ar putea fi integrata piesa de mobilier respectiva? Ii puteti da un alt scop si o alta folosinta intr-un alt loc, astfel incat sa nu fiti nevoit sa cheltuiti suplimentar. De la o masa puteti folosi picioarele sau tablia, o usa veche se poate transforma cu mici adaugiri intr-un mobilier de hol practic.

Inainte de a lua hotararea de a folosi mobila veche intr-o alta parte a casei, trebuie sa analizati conditia piesei respective. In functie de vechime, ea va necesita mai multa sau mai putina munca din partea voastra. De la slefuire pana la un strat de vopsea, orice operatiune de restaurare este binevenita atunci cand va doriti sa obtineti cel mai bun rezultat. Masuta de cafea poate primi o noua culoare sau dulapurile un strat de lac si noi manere. Scaunul de la bunica, desi pare demodat, cu putina reconditionare se poate transforma intr-o piesa valoroasa, mai ales intr-un decor vintage.

Daca nu puteti folosi mobila veche in intregime, reorientati-va doar spre cateva parti ale ei. O masa fara picioare se poate transforma intr-o tabla veritabila pentru camera copiilor; vopsita cu vopsea de tabla scolara, va fi locul preferat al copiilor unde isi vor putea exersa creativitatea. Sertarele de la o comoda care nu se mai prezinta intr-o forma prea buna, pot fi luate si transformate intr-o noptiera.

Daca nici una din variantele de mai sus nu va surad, atunci poate e momentul sa o vindeti. Fie unui magazin, fie unei alte persoane. Pana luati decizia finala, poate ar fi o idee buna sa o depozitati; poate la un moment dat veti realiza ca aveti nevoie de ea. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...