fbpx

5 Lucruri pe care le vor spune arhitectii

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Arhitectii studiaza multi ani in facultate pentru a fi ceea ce sunt si pentru a realiza cladiri care vor avea atat un aspect placut si in acelasi timp iti vor asigura si tie confortul si siguranta de care ai nevoie de la casa ta.

Deschide Galeria

Inainte de a incepe constructia unei case, trebuie sa vorbesti cu un arhitect deoarece acesta iti va realiza proiectul de casa, iar inginerul in constructii il va implementa dupa planurile primite. Trebuie sa ai in vedere ca nu intotdeauna vor fi fezabile dorintele tale in materie de design, iar aici, daca ai contractat un arhitect bun, acesta te va ajuta sa pui planul in aplicare.

Ce iti vor spune arhitectii cand ii abordezi pentru un proiect?

1. “Vrem sa fim o parte activa in procesul de proiectare si de constructie al casei tale. Vrem sa facem parte din proiect de la inceput, pana la sfarsit”. Aceste cuvinte le vei auzi de la acei arhitecti foarte implicati in ceea ce fac si care vor sa iti faca visele sa devina realitate.

2. “Proiectul casei tale va fi supravegheat pe intreaga durata si te vom anunta de fiecare modificare care va fi necesara pentru a-ti da acordul”. Iarasi, aceste vorbe le vei auzi doar de la un arhitect sau un grup de arhitecti motivati si pasionati de ceea ce fac.

3. “Facem cate putin din orice”. Arhitectii de acest gen sunt fie specializati pe mai multe domenii, fie doar vor sa se implice cat mai mult pentru a realiza un proiect mai mare pentru ei si mai costisitor pentru tine. In orice caz, cel mai indicat este sa le verifici portofoliul inainte.

4. “Proiectul gandit de dumneavoastra este perfect. Noi doar il vom cizela putin pe unde este absolut necesar”. Cand vei auzi aceste vorbe de la arhitectul tau, asigura-te ca nu ai si alte variante si doar atunci sa incepi sa lucrezi cu el. S-ar putea ca el sa nu fie deloc implicat in proiect si pur si simplu sa isi doreasca sa termina mai repede toate planurile casei tale.

5. “Suntem aici pentru a transpune nevoile si dorintele dumneavoastra in realitate, oferind un proiect fezabil de casa, exact pe gustul dumneavoastra”. Vorbele acestea cu siguranta ca vor iesi din gura unor profesionisti care stiu exact ceea ce este de facut si vor veni cu cele mai bune solutii pentru tine si pentru casa ta.

 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...