5 proiecte DIY simple pornind de la masuta de cafea IKEA

Nu stim daca exista o statistica undeva, insa suntem aproape convinsi ca unul din cinci oameni are acasa o masuta de cafea IKEA. Este o piesa de mobilier atat de simpla, eficienta si accesibila ca pret incat nu are cum sa nu isi gaseasca utilitate si loc in casa.


Deschide Galeria

Dar aici intervine si problema uniformizarii. Ca nu ne place sa avem toti lucruri identice, insa bugetele ne spun ca acestea sunt mofturi. Creativitatea insa nu costa, asa ca am putea sa ii dam masutei de cafea IKEA o noua infatisare foarte usor si fara cheltuieli suplimentare.

Ce puteti face? De exemplu, puteti imbraca masuta in material textil sau sfoara. Aveti nevoie de sfoara si de un aracet transparent. Puteti apela si la stickere sau la o coala de tapet daca ati gasit un model care va place.

Adaugati-i cateva detalii. De exemplu, in galeria de mai sus, veti observa o masuta de cafea IKEA, infrumusetata cu cateva accente aurii la colturi pentru a se potrivi cu piesele in stil clasic din incapere.

Transformati masuta in locul de joaca al celui mic cu o unitate de depozitare care sa se potriveasca dedesubt, iar deasupra lipiti o suprafata cauciucata pe care acesta se poate juca fara sa existe pericolul de a se lovi.

Dublati tablia mesei cu o suprafata din alt material. Fie ca este lemn, beton sau doar un strat de vopsea de tabla scolara, masuta de cafea va capata un cu totul alt aer si va deveni un punct vizual central pentru intreaga incapere.

Adaugati-i o placa la baza si transformati masuta intr-o noptiera fara pereti de fapt. O puteti folosi pentru a va depozita revistele sau unele dispozitive de care aveti nevoie sa fie la indemana, cum ar fi telecomanda sau incarcatorul petru telefon.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...