5 proiecte pentru a schimba decorul intr-o zi

Cate lucruri poti face intr-o zi libera? Destul de multe, daca reusesti sa planifici din timp si mai ales daca te pasioneaza sa mestesugaresti prin casa. Iata cateva idei de proiecte pentru decor pe care le poti realiza intr-o zi.

Deschide Galeria

Schimba aspectul din living sau orice alta camera. Cum poti face asta? Vopseste un perete pentru a crea o zona de interes in amenajare. In functie de culoarea existenta deja pe pereti poti alege o nuanta mai puternica sau mai intensa. Daca nu esti hotarat asupra unei culori, poti alege un model de tapet sau fototapet pe care sa-l montezi pentru a crea acelasi efect.

Organizeaza-ti spatiul de lucru! Verifica daca exista lucruri pe care le poti folosi intr-un mod util: parti din mobila pe care le poti recicla si ulterior folosi ca rafturi sau etajere; iti poti face un raft tip pegboard, vopseste-l intr-o culoare care sa te inspire si astfel vei schimba infatisarea biroului.

Galeriile pe pereti sunt printre tendintele din acest an. Adopta si tu acest stil si creeaza-ti locul in care sa expui un colaj de fotografii sau propriile lucrari. 

Personalizeaza tablia de pat. Poti folosi lemn reciclat, o usa veche reconditionata sau pur si simplu ii poti da o noua infatisare cu un strat de vopsea. Nu uita si de peretele de deasupra patului. Un tablou sau orice forma de arta te inspira, o poti introduce in decor. 

Daca ai un scaun sau un fotoliu pe care iti doresti sa il reconditionezi, acum e momentul. In functie de gradul de degradare, vei fi nevoit sa faci mai multe operatiuni. Daca tot ce trebuie insa e doar un strat de vopsea si o tapiterie noua, atunci munca e usurata.

Lasa-ti imaginatia libera si personalizeaza-ti locuinta ca sa te bucuri si mai mult de fiecare clipa pe care o petreci acasa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole