5 sfaturi pentru baie cand locuiesti in chirie

Locuitul in chirie isi are partile lui avantajoase. Exista insa si aspectele mai neplacute cand nu-ti poti mobila casa dupa bunul plac, fiind nevoit sa te multumesti cu ceea ce iti ofera amenajarea prezenta. Daca pentru living sau dormitor exista posibilitatea schimbarii sau imbunatatirii atmosferei, in baie lucrurile raman deseori nemodificate.

Deschide Galeria

Primul sfat este sa nu renunti. Ai dreptul sa-ti personalizezi locuinta fie ea si inchiriata astfel incat sa te simti bine in ea. Chiar daca modificarile pe care le poti face sunt marunte, ele sunt importante pentru tine, pentru confortul tau. Iata ce poti face.

Nu stiu voi, dar eu cand m-am mutat in chirie primul lucru pe care l-am facut in baie a fost sa schimb para de la dus. Cea veche nu arata intr-o stare buna asa ca nu am ezitat sa o schimb pentru confortul meu ulterior. Si nici nu a fost scumpa deloc. De aceea iti recomand cu mare incredere sa verifici daca dusul functioneaza si apoi sa procedezi la fel ca mine.

Si daca tot suntem la acest capitol, schimba si perdeaua de la dus. E posibil ca proprietarul sa fii uitat sa o schimbe sau sa nu ii fi acordat deloc importanta. Dar pentru tine aspectul acesta conteaza. De aceea alege un model si o culoare cu care sa fii confortabil si care sa animeze cumva atmosfera din baie. Eu am gasit cateva variante in IKEA si am fost foarte multumita. Ca sa asortezi poti lua si un covoras.

Fetele au numeroase produse destinate ingrijirii: diferite tipuri de sampon, balsam de par, masti de par, geluri de dus, bureti si multe altele asemanatoare. Stim bine acest lucru. Si niciodata spatiu pentru depozitare nu le este suficient. Marginea cazii nu permite intotdeauna stocarea sau permite doar pe o parte. De aceea, iti recomand sa iei in calcul adaugarea unor spatii de depozitare suplimentare in zona de dus. Poti adauga o bara asemanatoare ca cea a draperiei de dus. Asigura-te ca noile accesorii nu vor dauna peretilor baii.

Si pentru ca mai mult ca sigur ai de-a face cu o baie mica, nu ar strica sa adaugi depozitare oriunde. Cutiile din materiale ecologice sunt perfecte pentru a stoca toate cele necesare, de la cele mai marunte la cele mai voluminoase. Fii organizat si eficient. Pentru mai multe idei citesti si despre aceste idei foarte utile pentru depozitarea in baie.

Iluminatul artificial este foarte important, in special acolo unde nu exista ferestre. Daca si tu te numeri printre cei cu o astfel de baie, asigura-te ca lumina este una adecvata. Ce iti recomand sa faci este sa verifici daca becul din prezent este potrivit nevoilor tale. Eu am ales sa il inlocuiesc cu unul cu mai multi wati, 75 sau chiar 100. Daca iti doresti o lumina calda sau rece, iarasi tine de preferintele tale. Poti schimba chiar si aplica, daca iti doresti un model mai pe placul tau. Cu lumina potrivita, vei simti ca baia pare mai spatioasa. De tine depinde sa iti faci baia mai prietenoasa.

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole