5 tipuri de utilaje folositoare in gospodarie

Locuitul la casa vine cu avantajele lui evidente. Ne bucuram de spatiu mai intins, de o terasa, curte sau gradina pe care o ingrijim cu mult drag pentru ca exteriorul casei este la fel de important precum interiorul locuintei.

Deschide Galeria

Pentru ca toate acestea presupun timp dar si utilaje specifice care iti pot usura foarte mult munca, ne-am gandit sa trecem in revista pe cele de care ai avea nevoie cel mai des in gospodaria ta.

Masina de tuns iarba

Oricine locuieste la curte stie cat de utila poate fi aceasta masina. Tunzi gazonul rapid si curtea ta isi recapata aspectul ingrijit.

Motocoasa

Motocoasa este necesara pentru lucrari precum cosirea fanului, taierea ierburilor inalte si rezistente, precum si a maracinisurilor. Este de un real folos pentru cei care au curti mari sau terenuri cu lucerna.

Drujba

O poti folosi pentru a taia lemne de foc, cherestea sau pomi de mici dimensiuni. Iti este utila pentru a taia rapid si eficient crengile uscate sau varfurile de copaci. In plus, o poti folosi si pentru a toaleta gardurile vii care imprejmuiesc curtea. O drujba Husqvarna aleasa pe masura nevoilor din curtea sau gradina este o investitie neaparat necesara pentru oricine are nevoie sa faca mici lucrari pe langa casa.

Motosapa

Este utilajul recomandat pentru cei care doresc sa lucreze pamantul pe care il au in preajma casei, precum cel din gradina sau vie. Se foloseste cu succes pentru sapat, arat sau semanat. Alege modelul si implicit accesoriile aferente in functie de procesele agricole pe care doresti sa le intreprinzi. Daca vrei sa treci la un nivel profesionist, informeaza-te despre diferentele dintre o motosapa si un motocultivator.

Pompe submersibile

Pompele submersibile iti sunt utile in gospodarie pentru drenaj, irigare, pentru a pompa apele reziduale si chiar pentru a asigura apa curenta in zonele unde nu exista retea de apa. Alege modelul adecvat, cu debit mic, mediu sau mare, in functie de nevoile din gospodarie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole