fbpx

5 to go Horoscop – locul unde gasesti o cafea cu aroma de vacanta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Dupa succesul celor doua locatii 5 to go din Piata Lahovari si Strada Pache Protopopescu 21, s-a mai deschis un nou coffee shop sub aceasta marca pe Calea Serban Voda 18-20, in spatele Hotelului Horoscop. 5 to go este un concept unic in Romania in domeniul horeca. In coffee shop-urile 5 to go orice produs costa 5 lei!

Deschide Galeria

Aceste cafenele sunt spatii mici cu suprafete intre 15 si 25 de metri patrati , iar designul este unul cat mai simplu si usor de identificat, indiferent de zona unde se gaseste. Deschiderea 5 to go Horoscop  demonstreaza faptul ca acest segment al cafenelelor din Bucuresti evolueaza intr-un sens bun. De aici poti cumpara o cafea buna, un delicios caffee latte, un capuccino, o limonada racoritoare sau un cookie, pe care le poti lua la pachet (to go), la preturi decente.

Fiecare spatiu 5 to go incearca sa-si adapteze designul zonei in care se afla, la acesta se adauga, in proportie de 60%, designul tipic cafenelelor 5 to go. Locatia de la Horoscop se afla intr-o cladire construita in anul 1860, o cladire cu o arhitectura superba. Pornind de la acest fapt s-a incercat o integrare discreta pentru a nu altera starea sau imaginea cladirii.

Ca si in cazul primelor doua locatii amenajarea 5 to go Horoscop a durat intre o luna si o luna si jumatate. S-au folosit materiale cat mai naturale si cat mai brute din punct de vedere al finisajului: fier beton, piatra si gresie cu accente spaniole. Mobila si decoratiuniile au fost realizate intr-un atelier din Sinaia, iar o alta parte a decoratiunilor sunt achizitionate din magazine de specialitate.

Coffee shop-ul din Piata Unirii are o suprafata de 20 de metri patrati, iar bugetul alocat lucrarilor a fost in jur de 15.000 de euro.

Urmatoarele coffee shopuri 5 to go se vor deschide in zonele Calea Victoriei , Pipera (Pipera Plazza) si Calea Floreasca (zona Piata Floreasca). Iar acestea nu vor fi singurele. Initiatorul proiectului, Radu Savopol, a luat in calcul inca de la lansarea conceptului 5 to go deschiderea a minimum 15 locatii in Bucuresti.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...