5 to go Horoscop – locul unde gasesti o cafea cu aroma de vacanta

Dupa succesul celor doua locatii 5 to go din Piata Lahovari si Strada Pache Protopopescu 21, s-a mai deschis un nou coffee shop sub aceasta marca pe Calea Serban Voda 18-20, in spatele Hotelului Horoscop. 5 to go este un concept unic in Romania in domeniul horeca. In coffee shop-urile 5 to go orice produs costa 5 lei!

Deschide Galeria

Aceste cafenele sunt spatii mici cu suprafete intre 15 si 25 de metri patrati , iar designul este unul cat mai simplu si usor de identificat, indiferent de zona unde se gaseste. Deschiderea 5 to go Horoscop  demonstreaza faptul ca acest segment al cafenelelor din Bucuresti evolueaza intr-un sens bun. De aici poti cumpara o cafea buna, un delicios caffee latte, un capuccino, o limonada racoritoare sau un cookie, pe care le poti lua la pachet (to go), la preturi decente.

Fiecare spatiu 5 to go incearca sa-si adapteze designul zonei in care se afla, la acesta se adauga, in proportie de 60%, designul tipic cafenelelor 5 to go. Locatia de la Horoscop se afla intr-o cladire construita in anul 1860, o cladire cu o arhitectura superba. Pornind de la acest fapt s-a incercat o integrare discreta pentru a nu altera starea sau imaginea cladirii.

Ca si in cazul primelor doua locatii amenajarea 5 to go Horoscop a durat intre o luna si o luna si jumatate. S-au folosit materiale cat mai naturale si cat mai brute din punct de vedere al finisajului: fier beton, piatra si gresie cu accente spaniole. Mobila si decoratiuniile au fost realizate intr-un atelier din Sinaia, iar o alta parte a decoratiunilor sunt achizitionate din magazine de specialitate.

Coffee shop-ul din Piata Unirii are o suprafata de 20 de metri patrati, iar bugetul alocat lucrarilor a fost in jur de 15.000 de euro.

Urmatoarele coffee shopuri 5 to go se vor deschide in zonele Calea Victoriei , Pipera (Pipera Plazza) si Calea Floreasca (zona Piata Floreasca). Iar acestea nu vor fi singurele. Initiatorul proiectului, Radu Savopol, a luat in calcul inca de la lansarea conceptului 5 to go deschiderea a minimum 15 locatii in Bucuresti.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole