5 to go Horoscop – locul unde gasesti o cafea cu aroma de vacanta

Coffe shop-ul din Piata Unirii are o suprafata de 20 de metri patrati, iar bugeul alocat lucrarilor a fost in jur de 15.000 de euro.
Mobila si decoratiuniile au fost realizate intr-un atelier din Sinaia (No9 Design), iar o alta parte a decoratiunilor sunt achizitionate din magazine de specialitate.
Locatia de la Horoscop se afla intr-o cladire construita in anul 1860, o cladire cu o arhitectura superba. Pornind de la acest fapt s-a incercat o integrare discreta pentru a nu altera starea sau imaginea cladirii.
Aceste cafenele sunt spatii mici cu suprafete intre 15 si 25 de metri patrati , iar designul este unul cat mai simplu si usor de identificat, indiferent de zona unde se gaseste. Urmatoarele coffee shopuri 5 to go se vor deschide in zonele Calea Victoriei , Pipera (Pipera Plazza) si Calea Floreasca (zona Piata Floreasca). Iar acestea nu vor fi singurele. Initiatorul proiectului, Radu Savopol, a luat in calcul inca de la lansarea conceptului 5 to go deschiderea a minimum 15 locatii in Bucuresti.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole