fbpx

54 de metri patrati scandinavi si moderni intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Pentru ca tendinta amenajarilor actuale este de a jongla pe cat se poate cu stilurile simpliste si liniare, alegerea inspiratiei scandinave este una dintre optiunile cele mai des intalnite atunci cand vrei sa respecti un pattern clasic si in acelasi timp sa ii adaugi o nota personala.

Deschide Galeria

Aceasta transformare isi propune sa modernizeze si sa ofere un aer proaspat spatiului mic al apartamentului compus din trei camere, pastrand in acelasi timp o linie simpla cu rol de evidentiere a luminozitatii si naturaletii.

Influentele scandinave se armonizeaza cu accentele etnice regasite in structura accesoriilor si a formelor geometrice si acest lucru se face remarcat indeosebi in cazul open space-ului format din bucatarie si living. Texturi precum lemnul si metalul sunt completate de elementele naturale traduse prin plantele de apartament. Mobilierul de bucatarie, in forma de U, este unul minimalist, in culori neutre, compactat astfel incat sa aiba un caracter functional. Zona de pregatire a mesei, alaturi de cea de servire, face trecerea catre zona de relaxare unde accentele scandinave capata o nuanta mai accentuata. 

Picturile abstracte asezate mural, in spatele coltarului, poarta amprenta modernului prin asocierea celor trei culori caracteristice: galben, albastru si gri.

Cele doua mese de cafea pozitionate central au un aspect futurist, design-ul lor abstract atragand inevitabil atentia si oferind senzatia de continuitate, finisajele abstracte regasindu-se si in cazul scaunelor din zona de servire a mesei. Biblioteca pastreaza linia mobilierului bucatariei iar spatiile sale de depozitare sunt in numar mic tocmai pentru a permite ornamentarea peretelui cu un placaj din lemn. Draperiile deschise la culoare, impreuna cu albul folosit in exces si lemnul deschis al parchetului, faciliteaza patrunderea din plin a luminii naturale.

In cazul dormitorului matrimonial, se adauga un plus de eleganta prin introducerea peretilor acoperiti de oglinzi, a corpurilor de iluminat artificial care coboara din tavan care emana lumina calda si a detaliilor textile si coloristice precum satinul, catifeaua si accente de culoare neagra. Mobilierul se compune dintr-un pat dublu central, o masa destinata machiajului si doua noptiere insatrate in perete . Ceea ce face ca aceasta camera sa fie una speciala este amplasarea dressing-ului intr-o maniera suspendata si adugarea luminilor cu rol de separare intre acesta si corpul de depozitat pozitionat sub acesta

Baia respecta tendintele si se organizeaza in mod functional, bazandu-se pe utilitate. Vorbim in acest caz de oglinzi supradimensionate, spatii de depozitare, luminat corect. Finisajele aduc din nou in prim plan lemnul natural dar si patternuri geometrice cu aspect metalic in cazul placilor de faianta. Accesorizarea are in vedere functionalitatea si esteticul deopotriva, putand fi observate alegerea unui ceas de perete si a a plantelor naturale.

Proiect: MkHome via homebook.pl

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...