6 alternative ale masutelor de cafea

Masuta de cafea – un obiect de mobilier care poate imprumuta diverse intrebuintari – este un element care, de multe ori, are un aspect banal – dreptunghiulara, cu patru picioare – fara sa iasa in evidenta in spatiul din care face parte.


Deschide Galeria

Pentru a scapa de aceasta monotonie si pentru a face din masuta de cafea un centru de interes, un element decorativ, ai posibilitatea de a apela la alternative, improvizatii creative ale unor masute de cafea unice.

1) Un teanc de reviste sau de carti poate fi suportul pentru o masuta. Asaza un blat de lemn sau chiar o usa mai mica, veche, peste teancurile de reviste.

2) O toba veche se poate transforma intr-o surprinzatoare masuta de cafea rotunda. Peste aceasta asaza un blat de sticla pe care poti sa il tai pe dimensiunile tobei, la un atelier.

3) Daca iti place sa-ti intinzi picioarele cand stai pe canapea, alege taburetii cu tapiterie. Ca sa ii poti face functionali pentru o masuta, asaza peste ei o tava de lemn.  

4) Pufurile pot lua locul masutelor de cafea, mai ales atunci cand ai copii si esti nevoit sa le muti foarte des. Pe langa suport pentru telecomanda, acestea pot fi si elemente decorative, si locuri in plus pentru musafiri.                                     

5) In afara de rolul pentru depozitare pe care il au, cutiile pot fi folosite si in living pe post de masuta de cafea. De multe ori acestea au un design deosebit, astfel, vor completa decorul incaperii intr-un mod original. Sunt potrivite pentru spatiile mici, unde utilitatea se imbina perfect cu decorul.

6) ​Reutilizarea obiectelor intr-un scop cu totul diferit aduce un efect surprinzator in decorarea casei. Paletii sunt un exemplu in acest sens, nu numai pentru aspect, ci si pentru functionalitate, acestia fiind ultili si pentru depozitarea anumitor lucruri. Masutei de cafea din paleti ii poti amplasa roti pentru a usura mutarea ei. De asemenea, poti sa ii asezi deasupra un blat de sticla.

Decorarea casei poate fi costistisitoare, insa improvizarea este o alternativa care te va ajuta sa economisesti si sa reutilizezi obiecte care iti ocupau loc fara sa le mai folosesti. De mult ori, aceste alternative arata mult mai bine decat orice element decorativ achizitionat din magazin.

Vezi mai multe exemple in galerie.

foto: pinterest

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...