6 aplicatii de mobil pentru iubitorii de design

Pasionatii de design de interior sunt intr-o permanenta vanatoare de idei noi. Restaurantul la care cineaza, casa noua a unor prieteni, revistele de profil, vitrinele magazinelor, toate se dovedesc resurse pretioase pentru idei noi.  Dar cum sa le tii minte pe toate? Si cum sa afli daca s-ar potrivi intr-un interior deja existent? Si… cum sa te descurci sa atarni o oglinda perfect dreapta, in lipsa unui boloboc? Iata cateva aplicatii pentru mobil care va usureaza aceste dileme si multe altele.

Deschide Galeria

1) iHandy Carpenter

iHandy Carpenter grupeaza cinci instrumente de masurat esentiale amenajarilor – nivela cu bula de aer (boloboc), firul cu plumb (pentru a verifica directia verticala), o nivela pentru suprafetele plane, un raportor ce masoara unghiuri de la 0 la 180 de grade si o ruleta, disponibila in centimetri si in inchi. Deplasand-o de la stanga la dreapta, va masura distante mult mai lungi decat telefonul mobil.

2) Homestyler Interior Design

Dezvoltata de cei de la Autodesk, aceasta aplicatie va permite sa uploadati o fotografie a spatiului si sa plasati obiecte de mobilier 3D, pentru  a vedea cat de bine se potrivesc. Puteti atarna corpuri de iluminat sau aseza covoare, oglinzi, tablouri, descoperind astfel cum arata in camera deja existenta.

3) BrightNest

O aplicatie care va ajuta sa va organizati mai bine si sa nu mai uitati ce lucruri aveti de achizitionat sau de facut pentru casa. Va puteti seta alarme pentru diferite cumparaturi si puteti primi periodic sfaturi pentru o mai buna organizare a treburilor casnice, in functie de specificul gospodariei.

4) Photo Measures

Aceasta aplicatie va ajuta sa salvati dimensiunile direct peste fotografiile facute. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa le notati separat, intr-un carnetel, incurcandu-le apoi si creand confuzii. Este o aplicatie foarte utila deoarece economisiti timp si clarificati procesul chinuitor al masuratorilor.

5) Mark on Call

O aplicatie care simplifica partea de proiectare si va permite sa creati, salvati si dati mai departe planuri 2D. Puteti incepe cu planuri deja salvate pentru dormitor, living, baie sau bucatarie, sau puteti seta dimensiunile dorite si genera unele noi.

6) Snap Shop

Inca o aplicatie care va permite sa vizualizati cum ar arata piesele de mobilier in camera dumneavoastra, de data aceasta folosind tehnica de realitate augmentata. Aplicatia are o baza de data in continua crestere, cu mobilier de la firme precum Dupa ce ati selectat obiectul din catalogul existent, pozitionati-l in spatiu apoi faceti-i o poza. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole