6 culori spectaculoase de vara in care sa-ti vopsesti peretii

Daca doresti sa iti imbraci peretii in culori vibrante fara sa exagerezi, cea mai buna solutie este sa combini culorile puternice cu nuante mai sobre. In aceasta amenajare, portocaliul si rozul decoreaza diningul si se unesc perfect cu griul neutru intr-un efect geometric absolut original.
Pentru a realiza efectul de raze de soare pe peretii livingului tau, aplica cateva dungi intr-o nuanta galben-lamai, insa ai grija sa o faci cu moderatie. O astfel de nuanta nu va arata bine pe o sectiune ampla din perete, insa va impresiona daca o aplici pe mici suprafete plane sau in cateva dungi colorate.
Portocaliul intr-o nuanta citrica, vibranta, se combina de minune cu decorul simplu, in patternuri geometrice. Asocierea cu albul impecabil si triunghiurile jucause creaza un perete pregatit pentru a aduce atmosfera de vara printr-un aspect perfect aliniat cu tendintele acestui anotimp.
Rozul-corai este culoarea care evoca atat de bine spiritul verii si reprezinta fundalul perfect pentru accentele reci de culoare pe care reuseste sa le indulceasca, asa cum procedeaza aici cu albastrul turcoaz al canapelei din catifea.
Alegerea unei nuante de portocaliu spumant pentru vopsirea peretilor poate fi un adevarat joc de noroc care ajuta la stimluarea atmosferei in intreaga locuinta. Portocaliul pastel sau culoarea piersicii lumineaza incaperea fara a o incarca vizual.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole