6 modele de lenjerii de pat pentru dormitorul tau

Când alegem o lenjerie de pat trebuie ținut cont de faptul că este decisivă pentru confortul dormitorului și de ea depinde calitatea somnului. Modelele, dimensiunile și culorile sunt foarte importante pentru aspectul unei camere, dar materialele din care este confecționată lenjeria de pat, sunt elemente de care trebuie să țineți cont în primul rând pentru a crea dormitorul viselor voastre. Vise care trebuie să fie foarte frumoase, evident!

Deschide Galeria

Lenjeria de pat nu trebuie neglijată

Printre elementele care alcătuiesc decorarea unui dormitor, lenjeria de pat este una care nu trebuie neglijată.

Lenjerie Pat Bumbac Palm

Pe lângă aspectul său estetic, își propune să ofere confortul, așternutul fiind alături de saltea, garantul unei nopți de calitate. Cum spuneam, pentru a alege lenjeria de pat potrivită, ar trebui cunoscute câteva reguli de bază, începând cu dimensiunile patului, păturii și pernelor. Apoi vine alegerea materialului, culorilor și modelelor, care ghidează ambianța dormitorului În multitudinea de seturi oferite pe piață, totuși cum să decidem când alegem o lenjerie de pat? Preferatul este adesea estetic, dar alte proprietăți contează …

Alegerea materialului, importantă

Alegerea materialului unui set de pat ar trebui să fie condiționată de anotimp. Vara, cel mai bine este să alegeți un material ușor care să păstreze prospețimea, în timp ce iarna, este recomandat un material care reține căldura. Cu toate acestea, unii preferă căldura tot timpul anului, în timp ce alții tolerează mai bine frigul.

Bumbacul, materialul preferat

Cel mai cunoscut dintre toate materialele rămâne bumbacul în toate formele sale. Bumbacul este de departe materialul preferat pentru lenjeria de pat. Calitatea sa depinde de densitatea firelor pe centimetru pătrat. Cu cât sunt mai multe, cu atât este mai rezistent materialul textil.

Îti prezentăm câteva seturi de lenjerie de pat care îti pot schimba dormitorul:

1. Lenjerie Pat Bumbac Palm

2. Lenjerie de Pat Satin Softlife Line Bordo Mai mult despre diferentele intre lenjeriile de pat din bumbac finet si cele din bumbac satinat

3. Lenjerie de pat Finet 6 piese cu ELASTIC Olivian

4. Lenjerie Finet 6 piese cu ELASTIC Ioana

5. Cuvertura de Catifea 2 persoane Nadir

6. Cuvertura pat dublu din BUMBAC 3 piese Andreea

 

Favorit în industria textilă pentru lenjerie de pat

Bumbacul este un favorit în industria textilă. Se găsește în multe articole de lenjerie de pat. Bumbacul este apreciat pentru versatilitate, este preferat și pentru moliciune și confort. Acest material flexibil și plăcut face posibilă realizarea lenjeriei de pat de calitate.

 

Fibra de bumbac, puternică și rezistentă

Bumbacul prezintă o mare versatilitate, de unde și succesul său în industria textilă. Bumbacul are numeroase avantaje pentru confecționarea lenjeriei de pat, deoarece fibra de bumbac are o absorbție ridicată și este ideală pentru vopsire. Puternică și rezistentă, țesătura din bumbac poate fi spălată și călcată de multe ori fără a fi modificată. De asemenea, are avantajul de a fi un bun conductor termic. Diversele forme, culori și dimensiuni ale lenjeriei de pat din bumbac creează o armonie perfectă cu întregul dormitor.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole