6 trucuri pentru a face orice spatiu sa para mai mare

Te confrunti cu lipsa spatiului in locuinta ta? Ne-am gandit ca ti-ar fi de folos cateva trucuri foarte usor de aplicat cu care poti da senzatia de spatialitate casei tale.


Deschide Galeria

Opteaza pentru un perete accent intr-o culoare inchisa. Si vopseste-i pe ceilalti in culori deschise pentru a-l scoate in evidenta. Vei fi uimit cat de eficient este acest truc pentru a mari optic un spatiu.

Oglinzile reflecta cea mai mare cantitate de lumina si ofera adancime spatiului. Opteaza pentru o oglinda mare pentru un efect mai pronuntat sau alcatuieste un sistem format din mai multe oglinzi de diferite marimi si forme pentru a obtine reflexii subtile de lumina.

Axeaza-te pe o amenajare realizata cu piese mai mici de mobilier in defavoarea pieselor masive care umplu camera si atrag in mod excesiv atentia asupra lor.

In living, opteaza pentru masute de cafea din sticla sau din alte materiale transparente. Pentru ca iti permit sa vezi prin ele, nu vor ocupa vizual nici spatiul din camera.

Adauga mai multa lumina! Pentru o mai buna luminozitate si in momentele in care lumina naturala nu este accesibila, incearca sa plasezi lampi si aplice in cel putin trei colturi ale camerei. Astfel, vei crea un echilibru in iluminarea locuintei care ii va da acesteia si senzatia de spatialitate mult dorita.

Draperiile care curg din tavan pana in podea au o capacitate extraordinara de a face camera sa para mai inalta decat in realitate. Te poti juca cu diferite texturi si culori pentru a contribui in acest mod si la estetica spatiului in care plasezi draperiile.

Sursa foto: pinterest.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...