6 utilizari practice pentru lacul de unghii

Doamnele si domnisoarele care ne citesc, vor fi de acord cu mine ca, daca e ceva sa nu le lipseasca din trusa lor de machiaj si ingrijire, acela este lacul de unghii. De la transparent pana la cele mai intense culori, vom gasi in dulap nenumarate astfel de recipiente. Iata ca poti folosi lacul de unghii si in alte scopuri, mai practice pentru casa ta.

Deschide Galeria

Probabil ca si voi v-ati confruntat cu situatia in care plicul pe care urmeaza sa-l expediat, nu se lipeste. Folositi lacul de unghii, preferabil transparent pentru a-l sigila. Simplu si rapid.

Intampinati dificultati in a baga ata in ac? Stim foarte bine cat de frustrant poate fi, in special pentru mamele sau bunicile noastre care nu mai au o vedere agera. Usurati-le munca prin inmuierea capatalui atei in lacul de unghii. Dupa ce se va intari, firul va fi mai usor de manevrat.

De cate ori nu vi s-a desirat un capat de siret? Folositi si in cazul acesta lacul de unghii pentru a impiedica destramarea lui. Aplicati doar lac pe capatul siretului.

Si cu aceasta situatie sunteti familiari, mai mult ca sigur: aveti un manunchi de chei si niciodata nu nimeriti cheia potrivita din prima. Coloreaza-le cu diferite nuante de lac, astfel incat sa le poti identifica mai usor. 

Pentru ca scrisul de cerneala sau carioca sa nu se mai deterioreze de pe etichete, le poti da cu lacul de unghii transparent pentru a-l intari. Iti va fi de ajutor in gradina cand etichetezi rasadurile.

Mai stiti acele mici suruburi de la ochelari? Aplicati un strat mic din lacul de unghii si veti evita astfel sa le mai pierdeti. 

Sursa foto: instructables.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole