6, vine weekendul, avem 5 recomandari de evenimente

Weekendul acesta vine Mos Nicolae si, odata cu el, avem si evenimente frumoase la care merita sa participam. Cateva dintre acestea, mai jos un pic.

Deschide Galeria

Daca ati inceput sa cautati cadouri pentru Craciun, atunci trebuie sa stiti ca s-a dat startul la Targul de Craciun de la Romexpo. Romania se alatura celor mai importante capitale ale lumii si organizeaza prima editie Bucharest Christmas Shopping.

Pe 6 decembrie, incepe si Festivalul de iarna Arthesium. In cadrul acestui eveniment au loc spectacole de teatru, ateliere gratuite de teatru, dans, fotografie si creatie, casting pentru cursuri gratuite de actorie si, desigur, un targ de Craciun. Toate se organizeaza la Universitatea Hyperion.

Dupa o perioada de aproape sapte ani de creatie si detasare a trupei de scena, Firma a revenit in forta si a lansat pe 16 octombrie anul acesta un prim volum al albumului ”DESCANTECE”. Vineri, 5 decembrie, are loc un super concert in Control, daca vreti sa-i revedeti pe baieti.

Tot pe 5 decembrie, in Club Fabrica avem Hangout Music care ne pregateste petrecerea de sfarsit de an. Evenimentul ii aduce in premiera pe Cern si L 33, doi dintre producatorii momentului cand vine vorba de tehnica, sound si releaseuri.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urma este spectacolul “Incurcatura la nivel inalt de Ray Cooney”, care are loc pe 7 decembrie. In regia lui Serban Puiu  Prima, spectacolul este o adaptare dupa piesa “Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney. Actiunea spectacolului se petrece intr-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey isi da intalnire cu secretara unui lider din opozitie, desi ar fi trebuit sa asiste la o sedinta parlamentara importanta. Spectacolul are loc la Teatrul Elisabeta.

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole