7 idei de baza pentru o baie mica

Pentru azi ne-am propus o abordare usor diferita: vom face o analiza pe text sau mai bine zis pe fotografie.

Deschide Galeria

Cu totii stim ce inseamna o baie mica. Conceptul ne este familiar. Si de fiecare data cand ne gandim la amenajarea ei, ne iau durerile de cap. De aceea, va invitam sa analizam impreuna fotografia de mai sus si sa extragem 7 idei de baza care pot fi aplicate in orice baie pentru a obtine o amenajare aerisita si luminoasa.

Remarcati cele trei oglinzi asezate foarte aproape una de alta. Impresia pe care o lasa e cea a unor mini-ferestre. In plus, ele reflecta lumina si creeaza un efect de spatialitate.

Marginile de-a lungul oglinzilor permit stocarea diverselor produselor de baie; o idee numai buna de pus in practica si in propria baie. Se pot opta si pentru nise sau etajere pentru depozitare.

Flisele de faianta cu reflexii irizante reflecta subtil lumina, dar fara a incarca micul spatiu.

Chiuveta fixata in perete, are o amprenta mai mica decat un piedestal sau chiar blat care ar ocupa spatiul pretios din aceasta baie mica.

De asemenea, simplitatea robinetilor din inox se asorteaza cu stilul chiuvetei si cazii.

Griul deschis si bleu discret echilibreaza albul obiectelor sanitare si al marginilor oglinzilor care altfel ar putea deveni usor orbitor.

In ceea ce priveste obiectele decorative (da, aceasta pot fi aduse si in baie), scoica si tabloul cu print completeaza discret si placut intreaga amenajare. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole