7 idei originale pentru cuierul tau

Cuierele reprezinta acel loc din casa unde ne lasam hainele si cheile cand intram in casa si in majoritatea cazurilor, nimic mai mult. Cine a spus ca un cuier nu poate avea personalitate? De ce nu ar iesi un cuier in evidenta prin creativitatea lui?

Deschide Galeria

Daca iti doresti ca fiecare element din casa ta sa iti poarte amprenta, atunci cu siguranta ca si cuierul trebuie sa aiba ceva original in el, ceva pe gustul tau. Un design mai inedit, o idee mai excentrica, sunt exact acele lucruri care fac diferenta si transforma o casa anosta, intr-una plina de energie pozitiva in care mereu ai la ce sa te uiti.

1. Cuierul colorat care curge 

Acest cuier este la propriu o pata de culoare pe peretele tau si are un farmec aparte tocmai prin formele neregulate pe care le poseda. Va avea mereu un puternic impact vizual pentru toti cei care intra la tine in casa.

2. “O mana de ajutor” 

Cand spuneam ca un cuier poate avea personalitatea lui, nu glumeam. De exemplu, acest cuier iti da “o mana de ajutor”, intr-o forma foarte simpatica.

3. Un cutit mai inedit

Pentru fanii filmelor de actiune cu detectivi in prim plan, acest cuier este exact ce iti trebuie ca sa pornesti intr-o noua aventura in fiecare zi.

4. Spatii de depozitare 

Faptul ca multa lume isi atarna cheile in cuier este un lucru care dauneaza mult esteticii. De ce sa fim si practici si utili si sa avem si un ambalaj frumos? Principalul avantaj este ca nu vei mai avea probleme cu locurile din cuier, deoarece acestea se vor autodefini in timp.

5. Leduri luminoase in cuier 

Pentru un decor minimalist, acest cuier se preteaza perfect, scutindu-te si de a cauta hainele in intuneric.

6. Toporul din perete

Pentru vanatorul din tine, un topor in perete este exact ce iti trebuie!

7. Cuierul care iti spune ce sa faci

Un cuier creat exact pentru acele momente in care nu mai vrei sa te gandesti la nimic si vrei ca totul sa fie simplu, scurt si la obiect.

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole