7 interioare inspirate din carti

Tuturor ne plac povestile. Cateodata ne plac atat de mult incat unii dintre noi isi doresc sa transpuna in realitate, anumite tematici din cartile mult iubite. Haideti sa vedem cateva din cele mai reusite interioare inspirate din carti.

Deschide Galeria

Casa Hobbit se afla intr-o frumoasa gradina, in care proprietarii si-au dorit putina poveste. Astfel, au construit un zid ca o intrare in casa Hobbit. Seamana atat de bine incat iti vine sa te duci sa vezi daca Frodo este acasa.

Harry Potter este iubit de multi fani, atat de mult incat unii au integrat paragrafe din cartile de vrajitorie intr-un fototapet montat pe peretele de pe hol. Interesant mod de a lectura.

Great Gatsby a fost o tema celebra in 1920 prin prisma romanului cu acelasi nume. Aceleasi motive au fost reiterate intr-un living extravagant cu tavan fals aurit.

Si iubitorii Lord of the Rings vor iubi paturile supraetajate, mai ales copiii care nu vor mai dori sa se trezeasca sa mearga la scoala. 

50 shades of Grey sau in traducere ad literam 50 de nuante de gri au fost incorporate la propriu in decorul unei bai, chiar in perioada in care cartea devenea extrem de populara, iar griul o culoare in tendinte. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole