7 modele originale de masa pentru livingul tau

Mesele si scaunele sunt obiecte de mobilier indispensabile din orice locuinta si fara doar si poate ca la tine acasa ai cel putin o masa si 2-3 scaune. Masa are foarte multe intrebuintari, avand in vedere ca o folosim atunci cand mancam, cand lucram sau pentru a pune diverse obiecte pe ea.

Deschide Galeria

In functie de casa ta, trebuie sa alegi o masa care sa se integreze perfect cu designul casei tale. Pentru a fi sigur ca vei opta pentru o varianta creativa si originala, te poti inspira din aceste 7 modele foarte inedite de masa.

Masa pentru un living elegant

Acest model se preteaza pentru sufrageriile foarte elegante si spatioase, care nu sunt foarte incarcate in ceea ce priveste decorul. Eleganta, stilata si rafinata, masa va fi un punct important pentru conversatii la tine in living.

Masa pentru un living vintage

O masa in forma de caseta audio este un mod foarte original de a-ti scoate personalitatea in evidenta, daca esti genul caruia ii plac lucrurile vintage.

Masa interactiva

Masa de biliard cu masca pentru a deveni o masa practica este mereu o varianta buna pentru livingul tau. Optand pentru aceasta varianta vei avea si o parte interactiva la tine in sufragerie sau pe terasa.

Masa pentru un living cu aer artistic

Un blat de masa din sticla, fixat pe o statueta, reprezinta exact acel ceva de care are nevoie livingul tau pentru a inspira un aer artistic.

Masa practica

Acest model de masa este foarte simplu de realizat si foarte practic, avand in vedere spatiul mare de dezpozitare de care beneficiaza.

Masa in stil minimalist

Cu un aspect modern, aceasta masa se va integra perfect intr-un living proaspat amenajat, decorat in stil minimalist.

Masa cu forma abstracta

O forma abstracta a mesei va aduce un plus de originalitate in sufrageria ta. De asemenea, va fi si un spatiu ideal unde poti sta la cafea cu prietenii sau la un ceai, urmarind un documentar interesant la televizor.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole