7 proiecte de amenajare pentru o baie mica

Reclama

Culorile neutre de bej si maro si sanitarele adaptate spatiului foarte mic contureaza o baie de serviciu eficienta. Punctul forte din aceasta baie este usa cu sticla care permite luminii naturale sa patrunda in spatiul fara fereastra.
Cel de-al doilea proiect este o solutie ideala pentru o baie mica. Spatiul de aici este optimizat astfel incat sa profiti cat mai mult de fiecare zona, dar sa nu resimti sentimentul de aglomerat. Lavoarul intins ofera un plus de loc pentru depozitat, iar cabina de dus este o idee cu care poti castiga un plus de spatiu in ergonomia baii.
Pentru cei care prefera si confortul unei cazi in baie, ba chiar si a unui bideu, iata un model demn de luat in considerare. Interesanta chiuveta rotunda, dar mai ales cada adaptata spatiului mic. Remarcati jocul placilor ceramice si efectul placut asupra decorului.
Modelul 4 ne propune din nou o amenajare bine gandita pentru a profita de perimetrul ingust. Cada pe colt, nisa in care este incastrat bazinul de toaleta, precum si lavoarul suspendat sunt tot atatea idei ce pot fi puse in aplicare in orice baie. Accentele de verde dinamizeaza decorul
Urmatorul exemplu poate fi un model de amenajare pentru orice baie de serviciu. Noile modele de cabine (fara acea cadita specifica) se adapteaza perfect bailor mici.

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...