7 proiecte DIY cu banda washi

Banda washi este originara din Japonia fiind unul din obiectele cu care puteti realiza cele mai simple proiecte DIY din casele voastre. Acest tip de banda, realizat dintr-un soi de hartie, vine in o multitudine de culori si imprimeuri, fiind o solutie versatila pentru orice decoratiuni va doriti sa creati. Le puteti procura din librarii sau de la raioanele de papetarie din hipermarketuri.


Deschide Galeria

Imaginatia este cel mai bun prieten atunci cand vorbim de banda washi. Luati aproape orice obiect la care va puteti gandi; banda washi il va face de doua ori mai colorat si mai interesant.

Bulinele pentru pereti se fac foarte usor din washi. Decupati din banda forme rotunde si apoi lipiti-le pe peretele de pe birou sau in camera copiilor.

Usa de la camera este prea alba? Luati mai multe benzi washi in diferite modele sau culori si creati un model abstract pe usa. Transformarea este uimitoare: o usa banala a capatat personalitate si culoare.

Aveti cateva fotografii pe care doriti sa le lipiti pe perete? Nicio problema. Banda washi va juca rolul unei rame interesante si va fixa fotografia. Simplu si rapid. Un mic truc aici: jucati-va cu formele ramelor pentru un plus de efect.

V-ati plictisit de masuta de cafea? Colorati-o cu banda washi. Alegeti modele diferite de banda, 5-6 la numar, si lipiti in diagonala bucati de banda. Si copiii va pot ajuta la acest proiect.

Peretii din dormitor pot primi o noua fata trasand cateva linii pe un perete, preferabil cel cu patul. Pe cat de simplu, pe atat decorul camerei va fi instant inviorat. Camera copiilor va fi mereu o sursa de inspiratie, aici putand sa creati impreuna diverse modele de copaci sau casute.

Luati o vaza din sticla transparenta si decorati-o intr-un mod original cu banda washi. Puteti experimenta la infinit cu modele, forme si culori folosind si pahare sau borcane. Lipiti o singura dunga pe mijloc daca aveti banda mai lata sau doua-trei dungi pentru o banda mai ingusta.

Va doriti o lampa cu personalitate? Nimic mai simplu. Decorati-o cu banda washi si asortati cu lenjeria patului sau pernele decorative. 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...