8 Idei creative pentru casute in copaci

In momentul in care stai la casa si ai o gradina sau o curte foarte mare cu multi arbori batrani si inalti, nu exista niciun motiv pentru care nu ar trebui sa te apuci sa construiesti o casuta in copac. Pe langa faptul ca este o reala pata de culoare pentru intreaga curte, este si un loc perfect in care poti sa te retragi de fiecare data cand ai nevoie de liniste si relaxare.

Deschide Galeria

Desi necesita foarte multa atentie, casutele in copac sunt destul de usor de construit, iar costurile sunt mult mai mici decat vei crede. Vei avea nevoie de multe lemne rezistente, cuie, suruburi si o drujba, toate in mainile unor mesteri iscusiti, desigur, daca nu vrei sa te implici si tu.

O casuta in copac va fi o mare bucurie pentru toti cei care vin la tine acasa si mai ales pentru copiii tai. Poti asigura scarile de urcare in copac sa fie foarte stabile si protejate si nu vei avea de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste siguranta copiilor tai.

Acestia se vor bucura de fiecare ocazie de a sta in mica lor “fortareata” sau inaltul lor “turn de control”, de unde cu greu ii vei mai scoate afara. Casa din copac va fi prima lor alegere si s-ar putea sa doarma cu noptile acolo.

Avand in vedere ca sunt relativ usor de construit si costurile nu sunt foarte mari, daca iti surade aceasta idee si ai niste copaci batrani si inalti in curte, ar trebui sa te apuci cat mai rapid de constructia unei casute in copac.

Va fi un proiect incredibil de productiv si care iti va solicita tehnica si imaginatia la maximum, iar la final, recompensa ta va fi un loc in care te vei putea relaxa la inaltime si bucuria copiilor tai te va convinge instantaneu ca tot efortul a meritat!

Sursa foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole